Totaal
oplossing

De technische totaaloplossing voor online ondernemers.

Om ervoor te zorgen dat plan en actie samenkomen en je daadwerkelijk gaat ontwikkelen en groeien, bied ik met mijn team naast advisering ook een scala aan technische ondersteuning. Hieronder staan de meeste zaken vermeld waarmee we jou kunnen helpen. Staat jouw wens er niet bij? Laat het me weten en we gaan kijken hoe we ook dat kunnen aanpakken.

Optin & Weggevers

Het maken van weggevers (gratis e-books, gratis videoseries etc.) en ervoor zorgen dat de optins (dus inschrijven voor nieuwsbrief, aanbieden van je weggever, etc.) op je website worden gezet.

Challenges

Het ontwerpen, vormgeven, inrichten en realiseren van je challenge

Ondersteuning/coaching bij je webinar

Ondersteuning en coaching bij je (eerste) webinar of hulp bij het bekend worden met je webinartool. De techniek dus.

Online trainingsomgeving/ academiesite bouwen

Jij wil een online training gaan aanbieden? Ik kan ervoor zorgen dat deze wordt gebouwd. Maak die droom waar!

Inrichten mailfunnels, online betalen en factureren

Hulp bij de keuze en inrichting van een mailsysteem en mailfunnels en ervoor zorgen dat je je producten online kunt laten betalen door je klanten.

Salespagina’s

Salespagina’s voor je online training, maar bijvoorbeeld ook voor je weggever, de promotie van je webinar of je event.

Landingspagina’s

Een landingspagina (ook wel een bedankpagina genoemd) creëer je na aanmelding voor bijvoorbeeld je webinar of na aanvraag van je weggever en is een prachtige manier om nog wat upselling of crossselling naar andere producten te doen.

Websites & webshops

Het maken van je website of je website een make over geven. Het herschrijven of verbeteren van de teksten op je website behoort ook tot de mogelijkheden. En wil je een webshop? Ook die kunnen we inrichten. Wil je beter gevonden worden in Google, dan zorgen we voor SEO, het optimaliseren voor zoekmachines en vindbaarheid van je website.

Webinars Zonder Zorgen

Webinars, dé tool om je doelgroep te bereiken en te informeren, en een prachtig middel om je maillijst mee op te bouwen, maar ja, al die techniek en al die keuze in webinartools…..ik begrijp je helemaal!

Zeker als je nog nooit een webinar hebt gegeven lijkt het alsof je er nooit in je eentje uit gaat komen.
Ik heb goed nieuws voor je: dat hoeft ook niet!
Ik bied namelijk ondersteuning bij het geven van webinars
en heb nog veel meer mooi nieuws voor je, dus klik op onderstaande button en lees snel verder!

Online academie / e-learning platform

Loop je al een tijdje met het idee dat je bepaalde zaken in de vorm van een online training of e-learning programma wil aanbieden aan je klanten of aan je personeel?

Maar weet je niet waar te beginnen of heb je er geen tijd voor om uit te zoeken wat er allemaal bij komt kijken?

Of zoek je simpelweg die dit voor je realiseert?
Zoek niet verder, je hebt mij gevonden!

Editing en ondertiteling van vlogs, video’s en audiobestanden

Wist je dat veel vlogs en video’s niet worden bekeken omdat er altijd geluid moet worden afgespeeld en dat niet altijd handig is als men ergens is waar je niet alleen bent? In de trein bijvoorbeeld? Dan is het dus heel handig is als je video ondertiteling heeft, zodat deze ook zonder geluid kan worden bekeken! Het triggert mensen dus ook om te kijken als ze zien dat de video ondertiteling heeft.

Wil je een professionele video die mooi ge-edit is, met een mooie intro, ondertiteling en/of eventueel een leuk muziekje eronder?

Of wil je in je online training mooie professionele video’s aanbieden? Maar ben je niet zo handig?

Maak dan gebruik van mijn Video & Audio Editing Service!

  • Bewerken
  • Muziek
  • Ondertiteling

Wil je voorbeelden zien? Kijk dan op de pagina “Mijn creaties”.

Ontwikkeling & design van beeldmateriaal

Wil je een e-book aanbieden? Of in je online training mooie werkboeken aanbieden? Waarin je deelnemers hun notities kunnen typen? En zo’n leuke 3D-cover als afbeelding? Ontwerp van mooi beeldmateriaal en headers voor bijvoorbeeld salespagina’s? Ook dat kan ik voor je verzorgen.

Online communicatie & social media

Beheer van social media (content ontwikkelen, contentkalender en het plaatsen van berichten), e-mailmarketing, (ghost)bloggen, websiteteksten.

Facebook Messenger Bots

Ken jij de nieuwste trend al? De Facebook Messenger Bot is een stukje software dat automatisch gesprekken kan voeren met personen via Facebook Messenger. Een Messenger bot is pas succesvol als deze goed is uitwerkt en ingericht. En dat kunnen wij voor je doen.

Adverteren op Facebook, LinkedIn en Instagram

Adverteren op Facebook, LinkedIn en Instagram, iets waar je echt verstand van moet hebben om waar voor je geld te krijgen. Goede doelgroepbepaling en slim omgaan met je advertentiebudget.
Wij zorgen voor een hoge conversie en écht resultaat!

Advisering

Ik kan je adviseren over het automatiseren van processen en het vergemakkelijken van allerlei zaken door het gebruik van online tools. Zodat jij zelf meer online kunt werken en alles efficiënter en effectiever verloopt.
Uiteraard adviseer ik dan niet alleen, maar kan ik er ook voor zorgen dat het ook écht geregeld en makkelijker wordt!

Wil je zien wat ik zoal gecreëerd heb?

Klik dan op onderstaande button

Behaalde resultaten met Facebook advertentiecampagnes

Vicky Giltjes van Bureau Luister begeleidt mooie, krachtige, ondernemende vrouwen om meer geluk te ervaren in hun leven.
Voor haar 10-daagse Geluksrevolutie challenge hebben we gerichte campagnes gebouwd om meer deelnemers daarvoor aan te trekken. Hierna kon zij haar nieuw product aan deze doelgroep lanceren en die was meteen uitverkocht.
Daarnaast zijn we aan de slag geweest met campagnes rondom de artikelen op haar website.
Met een gemiddelde klikprijs van € 0,05 heeft Vicky 15000 nieuwe personen binnen 1 maand weten te bereiken.

Behaalde resultaten met Facebook advertentiecampagnes

Rachel Levi van Huis van Verbeelding wilde ook aan de slag met Facebook-advertenties om meer deelnemers te genereren voor haar challenge. Dankzij de Facebookcampagnes hebben we:

  • Bijna 2500 deelnemers bereikt voor haar gratis 5-daagse online programma “Hoe haal je het uit je hoofd”
  • Ruim 2200 deelnemers voor haar 5-daagse gratis challenge “Out of the Box”.

Behaalde resultaten met Facebook advertentiecampagnes

Ook voor Martha Rijkmans van Leven & Zo mochten wij aan de slag met Facebook Ads. Bij Martha was dit vanwege haar doelgroep een ware uitdaging. Zij biedt coaching voor vrouwen na borstkanker en daar zat juist de uitdaging. Facebook heeft namelijk strenge regels als het gaat om het aanspreken van haar gebruikers op persoonlijke kenmerken. Het was hier extra belangrijk om te letten op de combinatie woordkeuze in de advertenties en de gekozen doelgroepen.
Voor Martha hebben we aparte campagnes gebouwd met verschillende doeleinden. Zo hebben wij haar maillijst verder opgebouwd door te adverteren voor haar gratis minicursus.
Ook voor haar allereerste webinar kregen we meer dan 150 aanmeldingen voor minder dan € 100.

Behaalde resultaten met Facebook advertentiecampagnes

Sabine van Dijk van Essence NLP is NLP trainer, coach, Holistisch therapeut , Chakra Business coach en Sjamaan.
Zij wilde meer deelnemers voor haar Free yourself challenge. In een intakegesprek hebben we de verschillende mogelijkheden en doelen besproken. Daarnaast hebben we ook wat meer vorm gegeven aan haar ideale doelgroep/klant. Hierna zijn de campagnes gebouwd en de resultaten waren uitstekend! Met Facebook Ads had Sabine 1200 deelnemers voor haar challenge. Veel meer dan ze initieel op doelde.

En er is vast nog veel meer mogelijk waarmee ik jou kan helpen!

Daarom gaan we eerst met elkaar in gesprek om samen eens te kijken naar jouw bedrijf en jouw wensen.
Wat er ontwikkeld en gerealiseerd moet worden zodat jouw online onderneming meer vorm gaat krijgen.

Maar het is ook een proces; in het begin zal het wellicht nog wat lastig voelen om zaken aan mij en mijn team over te laten en het vertrouwen te hebben dat het dan ook goed komt. Gaandeweg hoop ik dat we je vertrouwen winnen en gaat het comfortabel voelen om zaken door ons te laten uitvoeren. Ik hoop een sparring partner voor je te kunnen zijn, zodat we samen kunnen werken aan de ontwikkeling en groei van jouw online onderneming. Het is een evoluerende samenwerking, dat zul je zien!

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!