mijn co-creators

Teamwork
makes the dream work

Geen enkele succesvolle ondernemer of bedrijf is groot geworden door alles alleen te blijven doen. In korte tijd zijn mijn eigen onderneming en mijn klantenkring enorm gegroeid. Dus ook ik kwam op een punt dat ik mensen moest gaan inhuren om mij bij te staan. Dat werden mijn Co-Creators, die ik hieronder graag aan je voorstel.

[dsm_card_carousel centered_slides=”on” pause_on_hover=”on” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][dsm_card_carousel_child title=”Kim Hoogmoed” image=”https://www.anitafaber.nl/wp-content/uploads/2020/06/Kim-Hoogmoed.jpg” image_background_size=”contain” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” header_text_align=”center”]

Technisch VA

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Kim Minten” image=”https://www.anitafaber.nl/wp-content/uploads/2020/12/Team-Co-Creators.jpg” image_background_size=”contain” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” header_text_align=”center”]

Technisch VA

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Charles Gaillard” image=”https://www.anitafaber.nl/wp-content/uploads/2020/01/Charles-Gaillard.jpg” image_background_size=”contain” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” header_text_align=”center”]

Service & onderhoud
websites & academies

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Santousha Kalk” image=”https://www.anitafaber.nl/wp-content/uploads/2019/12/Santousha-Kalk.jpg” image_background_size=”contain” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” header_text_align=”center”]

Social media adverteren

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Merel Faber” image=”https://www.anitafaber.nl/wp-content/uploads/2021/02/WhatsApp-Image-2021-02-18-at-14.32.07-1-1.jpeg” image_background_size=”contain” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” header_text_align=”center”]

Tekstschrijver & tekstredactie

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Vacature” image=”https://www.anitafaber.nl/wp-content/uploads/2020/10/Vacature-online-content-manager.jpg” image_background_size=”contain” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” header_text_align=”center” border_color_all=”#E6E1E1″]

Online Content Manager

[/dsm_card_carousel_child][/dsm_card_carousel]

De technische VA’s

Bieden ondersteuning bij alle techniek rondom het online ondernemen en het bouwen van online leeromgevingen. Zij beheren samen de Support-mailbox waarin zij alle dagelijkse werkzaamheden en verzoeken oppakken. Wil je weten op welke vlakken er ondersteund wordt en wat we allemaal bieden? Kijk dan even bij de Technische totaaloplossing.

Technisch support en onderhoud websites

Omdat sommige zaken echt expertise vergen, werk ik samen met Charles Gaillard als het gaat om de techniek ‘aan de achterkant’ van websites. Charles zorgt ervoor dat websites technisch gezien optimaal draaien en mocht er een technisch probleem zijn, dan weet hij het altijd te fixen. Websites en leeromgevingen die ik heb gebouwd worden door hem geupdate en onderhouden.

Adverteren op social media 

Wil je jezelf of je aanbod onder de aandacht brengen via advertenties op social media, dan kun je daarvoor ook bij ons terecht. Santousha is niet alleen gespecialiseerd in Facebook en Instagram, maar ook Google Ads kan ze voor je verzorgen. En, niet geheel onbelangrijk, tegen prettige tarieven, waarbij je geheel zelf bepaalt hoe hoog je advertentiebudget is en hoe lang een campagne moet lopen.

Content Creatie

Het schrijven of redigeren van social media berichten, nieuwsbrieven en blogs. Opzetten van een contentstrategie en een handige contentkalender, creëren van creatieve content, we plaatsen dit op social media, maken bijpassend beeldmateriaal of video’s en we monitoren de statistieken. Alles om jou op een structurele manier meer online zichtbaar te maken!

Teksten schrijven en redigeren

Is schrijven niet jouw sterkste kant? Wil je graag je teksten laten checken op spelling en grammatica? Of wil je hulp bij het schrijven en/of redigeren van (converterende) teksten voor je website, salespagina’s, blogs, nieuwsbrieven, e-books en ander geschreven aanbod? Merel helpt je er graag mee!

Vacatures

Online Content Manager

Waarom inhuren?

Zoals ik hierboven al aangaf: geen enkele succesvolle ondernemer of bedrijf is groot geworden door alles alleen te blijven doen.
Niemand is een alleskunner, ook al proberen we dat soms wel te zijn. Maar bedenk je eens eerlijk van alles wat je nu aan werk hebt liggen, wat heeft werkelijk te maken met jouw expertise? Wat heeft eigenlijk te maken met de groei en ontwikkeling van je bedrijf? Wat zijn zaken waar je eigenlijk niet goed in bent en waar veel tijd in gaat zitten terwijl het niets te maken heeft met wat jij doet/aanbiedt?
Dat zijn dus zaken die je allemaal kunt uitbesteden!

Geen geld om in te huren? Excusez, maar dat is echt bullshit. Geld kun je creëren. Verkoop desnoods alles wat je op je zolder hebt staan. Zorg ervoor dat je geld te besteden hebt, maar besteed het dan wel aan de juiste dingen. Bedenk of bespreek dus vooraf wat prioriteit heeft om ervoor te zorgen dat je nu eerst meer klanten aantrekt en dus meer omzet gaat genereren. Een deel van die omzet kun je dan weer investeren in meer inhuur.

Geloof me, het werkt écht zo. Ik kan het je uit eigen ervaring vertellen.

DE PROFESSIONELE UITSTRALING
DIE PAST BIJ DE PROFESSIONAL DIE JIJ INMIDDELS BENT

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.