mijn co-creators

mijn co-creators

Teamwork makes the dream work

Geen enkele succesvolle ondernemer of bedrijf is groot geworden door alles alleen te blijven doen.
In korte tijd zijn mijn eigen onderneming en mijn klantenkring enorm gegroeid. Dus ook ik kwam op een punt dat ik mensen moest gaan inhuren om mij bij te staan. Dat werden mijn Co-Creators, die ik hieronder graag aan je voorstel.

Kim Minten

Technisch VA

Rosanne Raubun

Rosanne Raubun

Technisch VA

Ellen Halfwerk

Social media manager
& content creator

Santousha Kalk

Social media advertising
& Google Ads

Charles Gaillard

Service & onderhoud
websites en online leeromgevingen

Merel Faber

Merel Faber

Tekstschrijver & tekstredactie

De technische VA’s

Bieden ondersteuning bij alle techniek rondom het online ondernemen en het bouwen van online leeromgevingen. Zij beheren samen de Support-mailbox waarin zij alle dagelijkse werkzaamheden en verzoeken oppakken. Wil je weten op welke vlakken er ondersteund wordt en wat we allemaal bieden? Kijk dan even bij de Technische totaaloplossing.

Technisch support en onderhoud websites

Omdat sommige zaken echt expertise vergen, werk ik samen met Charles Gaillard als het gaat om de techniek ‘aan de achterkant’ van websites. Charles zorgt ervoor dat websites technisch gezien optimaal draaien en mocht er een technisch probleem zijn, dan weet hij het altijd te fixen. Websites en leeromgevingen die ik heb gebouwd worden door hem geupdate en onderhouden.

Adverteren op social media

Wil je jezelf of je aanbod onder de aandacht brengen via advertenties op social media, dan kun je daarvoor ook bij ons terecht. Santousha is niet alleen gespecialiseerd in Facebook en Instagram, maar ook Google Ads kan ze voor je verzorgen. En, niet geheel onbelangrijk, tegen prettige tarieven, waarbij je geheel zelf bepaalt hoe hoog je advertentiebudget is en hoe lang een campagne moet lopen.

Content Creatie

Het schrijven of redigeren van social media berichten, nieuwsbrieven en blogs. Opzetten van een contentstrategie en een handige contentkalender, creëren van creatieve content, we plaatsen dit op social media, maken bijpassend beeldmateriaal of video’s en we monitoren de statistieken. Alles om jou op een structurele manier meer online zichtbaar te maken!

Teksten schrijven en redigeren

Is schrijven niet jouw sterkste kant? Wil je graag je teksten laten checken op spelling en grammatica? Of wil je hulp bij het schrijven en/of redigeren van (converterende) teksten voor je website, salespagina’s, blogs, nieuwsbrieven, e-books en ander geschreven aanbod? Merel helpt je er graag mee!

Vacatures