Teamwork makes the dream work

In korte tijd zijn mijn eigen onderneming en mijn klantenkring enorm gegroeid. Maar ik wilde mijn klanten wel de service en kwaliteit kunnen blijven bieden die ik hen bood. Daarnaast merkte ik dat er in het proces van het realiseren van de online ondernemingen van mijn klanten ook behoefte was aan hulp op een aantal vlakken die ik niet bood. Om die reden ben ik dus een team gaan vormen met wat ik mijn Co-Creators noem.

Meet my team of Co-Creators:

Gea Lamberts

Ondersteuning bij de techniek rondom het online ondernemen en het bouwen van online leeromgevingen.

Gea is mijn steun en toeverlaat op technisch vlak.
Ze helpt mij bij de technische inrichting van online trainingsomgevingen en het opzetten van mailfunnels. Zij is bekend met Autorespond, Mailchimp en Activecampaign en met het maken van online trainingsomgevingen met Wishlist Member en Poppyz.
En wil je aan de slag met de Facebook Messenger Bot? Daar weet Gea ook alles van!

Santousha Kalk

Adverteren op Facebook en Instagram, Adwords en SEO

Santousha is gespecialiseerd in online marketing/adverteren en daar is ze een kei in!
Voor mijn klanten regelt zij het adverteren op de social media kanalen Facebook en Instagram. Zij zet campagnes op, analyseert de resultaten en stelt deze in overleg met de klant waar nodig bij zodat optimaal resultaat wordt behaald. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in Google adverteren en Adwords en kan zij websites optimaliseren voor zoekmachines en vindbaarheid (SEO).

Priscilla Smith

Creëren en publiceren van content voor social media, blogs en nieuwsbrieven, bouw van websites.

Priscilla is een topper die gespecialiseerd is in online communicatie. Je hebt geen tijd en/of knowhow om op een structurele manier met social media bezig te zijn. Toch weet je dat je er ‘iets’ mee moet. Priscilla helpt jou hierbij. Met 17 jaar aan marketing & communicatie ervaring, social media gebruiker van het eerste uur en een vlot toetsenbord gaat zij voor je aan de slag. Zij zet samen met jou een contentstrategie op, giet dit in een handige contentkalender, creëert creatieve content, maakt bijpassend beeldmateriaal of video’s en houdt de vinger aan de pols als het gaat om de statistieken. Hiernaast is zij ook inzetbaar als tekstschrijver. Bijvoorbeeld om je blog te redigeren of juist compleet te laten schrijven. Wil je een nieuwe website, webshop of hulp bij je e-mailmarketing?  Ook dit behoort tot haar expertises.

Joyce Baas

Ondersteuning bij de techniek rondom het online ondernemen en het bouwen van websites en online leeromgevingen.

Joyce is een technisch VA met kennis van het bouwen van websites en online leeromgevingen in WordPress en het maken van de koppeling met diverse andere marketingsystemen zoals LearnDash, WooCommerce, Autorespond, Mailchimp en ActiveCampaign.

Verder kan ze je helpen bij het opzetten en beheren van Social Media kanalen en het plaatsen en versturen van blogs en nieuwsbrieven.
Net als Gea ondersteunt ze mij in de uitvoering bij de technische realisatie van alles dat met online ondernemen te maken heeft.

Waarom?

Niemand is een alleskunner, ook al proberen we dat soms wel te zijn.
En weet je dat mijn bedrijf pas echt is gaan stromen toen ik heel specifieke keuzes ging maken in wat ik wel en niet doe voor mijn klanten? Ik werk nu met een team omdat ik zelf inmiddels ondersteuning nodig had, maar ook omdat ik mijn klanten beter en breder kan helpen.

Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise(s) en daarom zorg ik ervoor dat ik ook van mijn collega’s weet op welke vlakken zij actief zijn. Zij kunnen een toegevoegde waarde bieden met hun expertise en kunnen daarmee dus complementair zijn aan mijn diensten.

Heb je dus behoefte aan uitbesteding op vlakken die ik je niet bied?
Bespreek dit dan met mij en dan gaan we kijken hoe we ook dit voor je kunnen realiseren!

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!