Co-
Creators

Teamwork
makes the dream work

Geen enkele succesvolle ondernemer of bedrijf is groot geworden door alles alleen te blijven doen. In korte tijd zijn mijn eigen onderneming en mijn klantenkring enorm gegroeid. Dus ook ik kwam op een punt dat ik mensen moest gaan inhuren om mij bij te staan. Dat werden mijn Co-Creators, die ik hieronder graag aan je voorstel.

Gea Lamberts

Ondersteuning bij de techniek rondom het online ondernemen en het bouwen van online leeromgevingen.

Gea is mijn steun en toeverlaat op technisch vlak.
Ze helpt mij bij de technische inrichting van online trainingsomgevingen en het opzetten van mailfunnels. Zij is bekend met Autorespond, Mailchimp en Activecampaign en met het maken van online trainingsomgevingen met Wishlist Member en Poppyz.
En wil je aan de slag met de Facebook Messenger Bot? Daar weet Gea ook alles van!

Santousha Kalk

Adverteren op Facebook en Instagram, Adwords en SEO

Santousha is gespecialiseerd in online marketing/adverteren en daar is ze een kei in!
Voor mijn klanten regelt zij het adverteren op de social media kanalen Facebook en Instagram. Zij zet campagnes op, analyseert de resultaten en stelt deze in overleg met de klant waar nodig bij zodat optimaal resultaat wordt behaald. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in Google adverteren en Adwords en kan zij websites optimaliseren voor zoekmachines en vindbaarheid (SEO).

Priscilla Smith

Creëren en publiceren van content voor social media, blogs en nieuwsbrieven, bouw van websites.

Priscilla is een topper die gespecialiseerd is in online communicatie. Je hebt geen tijd en/of knowhow om op een structurele manier met social media bezig te zijn. Toch weet je dat je er ‘iets’ mee moet. Priscilla helpt jou hierbij. Met 17 jaar aan marketing & communicatie ervaring, social media gebruiker van het eerste uur en een vlot toetsenbord gaat zij voor je aan de slag. Zij zet samen met jou een contentstrategie op, giet dit in een handige contentkalender, creëert creatieve content, maakt bijpassend beeldmateriaal of video’s en houdt de vinger aan de pols als het gaat om de statistieken. Hiernaast is zij ook inzetbaar als tekstschrijver. Bijvoorbeeld om je blog te redigeren of juist compleet te laten schrijven. Wil je een nieuwe website, webshop of hulp bij je e-mailmarketing?  Ook dit behoort tot haar expertises.

Joyce Baas

Ondersteuning bij de techniek rondom het online ondernemen en het bouwen van websites en online leeromgevingen.

Joyce is een technisch VA met kennis van het bouwen van websites en online leeromgevingen in WordPress en het maken van de koppeling met diverse andere marketingsystemen zoals LearnDash, WooCommerce, Autorespond, Mailchimp en ActiveCampaign.

Verder kan ze je helpen bij het opzetten en beheren van Social Media kanalen en het plaatsen en versturen van blogs en nieuwsbrieven.
Net als Gea ondersteunt ze mij in de uitvoering bij de technische realisatie van alles dat met online ondernemen te maken heeft.

Online Content Creator gezocht!

Yes, we zijn weer aan het uitbreiden en wel op het vlak van content creatie!

We zijn op zoek naar een Co-Creator die gespecialiseerd is in het creëren van content:

  • opzetten van een contentstrategie
  • maken van een maandelijkse contentkalender
  • het schrijven en/of redigeren van teksten voor blogs en nieuwsbrieven
  • verzorging van het plaatsen van berichten op social media
  • analyse en advisering over de statistieken
  • maken van bijpassend beeldmateriaal conform huisstijl van de klant

Jij bent in staat om op de stoel van de klant te gaan zitten en de jas van de klant aan te trekken en vanuit die rol goede content te bedenken die bijdraagt aan de strategie en doelen van de klant. Ghostwriten is helemaal jouw ding 👌
Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een team en op die manier opdrachten te verkrijgen.

Inzet in eerste instantie voor een paar uur per maand. Mogelijk op termijn meer.

Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan contact met mij op door een bericht via de contactpagina te sturen.

Waarom inhuren?

Zoals ik hierboven al aangaf: geen enkele succesvolle ondernemer of bedrijf is groot geworden door alles alleen te blijven doen.
Niemand is een alleskunner, ook al proberen we dat soms wel te zijn. Maar bedenk je eens eerlijk van alles wat je nu aan werk hebt liggen, wat heeft werkelijk te maken met jouw expertise? Wat heeft eigenlijk te maken met de groei en ontwikkeling van je bedrijf? Wat zijn zaken waar je eigenlijk niet goed in bent en waar veel tijd in gaat zitten terwijl het niets te maken heeft met wat jij doet/aanbiedt?
Dat zijn dus zaken die je allemaal kunt uitbesteden!

Geen geld om in te huren? Excusez, maar dat is echt bullshit. Geld kun je creëren. Verkoop desnoods alles wat je op je zolder hebt staan. Zorg ervoor dat je geld te besteden hebt, maar besteed het dan wel aan de juiste dingen. Bedenk of bespreek dus vooraf wat prioriteit heeft om ervoor te zorgen dat je nu eerst meer klanten aantrekt en dus meer omzet gaat genereren. Een deel van die omzet kun je dan weer investeren in meer inhuur.

Geloof me, het werkt écht zo. Ik kan het je uit eigen ervaring vertellen.

 

Dan nog even dit

Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise(s) en daarom zorg ik ervoor dat ik ook van mijn collega’s weet op welke vlakken zij actief zijn. Zij kunnen een toegevoegde waarde bieden met hun expertise en kunnen daarmee dus complementair zijn aan mijn diensten.

Heb je dus behoefte aan uitbesteding op vlakken die ik je niet bied?
Bespreek dit dan met mij en dan gaan we kijken hoe we ook dit voor je kunnen realiseren!

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!