Leestijd: 2 minuten

Al tijden kriebelt het op ondernemersvlak. Voel ik dat er meer te doen is voor mij. Dat ik meer kan doen met alle kennis en ervaring die ik inmiddels heb dan dat ik tot nu toe deed. Onbenutte potentie.

Vanuit dat gevoel probeerde ik nieuw aanbod te ontwikkelen, maar wat ik ook bedacht, het was het nèt niet. Ik kon mijn vinger er niet op leggen. Het was niet dát wat de bedoeling was.

Vanmiddag werd het mij tijdens een gesprek ineens allemaal helder. Met het benoemen van mijn pijnpunten, het benoemen van waar ik de meeste vreugde en voldoening uit haal in mijn huidige werk, met het benoemen van wat ik het leukst vind aan mijn huidige klanten, kreeg ik ineens dé openbaring.

De openbaring hoe ik mijn maximum potential kan gaan inzetten en hoe ik andere ondernemers daarmee kan gaan helpen in hun groei. Het was ineens allemaal zó helder dat ik página’s vol heb geschreven om uit te werken wat er allemaal in mij op kwam. Nu begrijp ik wat ‘schrijven vanuit flow’ is. Ik heb geen idee waar het vandaan kwam, maar het was er en het moest er op dat moment allemaal uit.

Herpositionering is on the way. Maar het moet goed worden overdacht, er moet een goede strategie en planning bij worden uitgewerkt. Niet over één nacht ijs. Dus het gaat even duren voor je er meer over leest. Maar mán, wat ben ik blij met dit inzicht. Alsof ik een hele nieuwe outfit heb gekregen die ik mag gaan aantrekken. Het voelt zo bevrijdend dat ik nu mijn nieuwe missie heb gevonden.🙏👌💫

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!