Vandaag heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer werkoverleg gehad met mijn technisch team, Caroline en Kim.
Kim Hoogmoed is de nieuwe technisch VA, naast Caroline, en zij stelt zich graag even aan jullie voor:

Ik ben Kim Hoogmoed en ik ben een echte Rotterdamse nerd. Sinds 2015 heb ik mijn bedrijf Delorx en net als Anita vier ik in oktober van dit jaar mijn 5-jarig jubileum als ondernemer. Je mag me wakker maken voor werkzaamheden in Autorespond (niet letterlijk hoor), maar het is wel echt iets waar ik blij van word. Mijn ogen gaan ervan stralen, zeg maar. Van mailings klaarzetten tot complete mail-/marketingfunnels ontwikkelen met behulp van workflows. Yes, I love it!!!
En wat te denken van koppelingen tussen Autorespond en online leeromgevingen. Zo fijn als de dingen automatisch verlopen en ondernemers daardoor echt worden ontlast zodat ze zich kunnen focussen op de dingen die te maken hebben met hun vak en niet met de technische randverschijnselen. Dat is ook de reden waarom ik zo enthousiast ben dat ik samen met Anita ga werken. Nog meer ondernemers helpen, inspireren en laten doen waar hun kracht ligt!

Groetjes Kim

De skills van Kim liggen op alle vlakken waar wij de klanten mee helpen. Echt een fijne aanvulling dus, ik ben nu al blij met haar!

Technische totaaloplossing maar nu ook advies en ondersteuning bij online marketing

Daarnaast kan ik melden dat we vanaf nu ook advies en ondersteuning bieden op het vlak van online marketing/e-mailmarketing. Caroline en Kim hebben namelijk beiden ook kennis en ervaring op dit vlak en helpen hun eigen andere klanten hier ook mee. Uiteraard weet ik na bija 5 jaar ondernemen ook veel hierover, maar heb niet het enthousiasme zoals zij dat hebben. En je moet dat doen waar je energie van krijgt nietwaar? En ik krijg energie van creëren, ontwerpen en bouwen. En daarom is het zo mooi dat zij dat wel krijgen van online marketing. Ze ondersteunen mij dus niet alleen, maar vullen ook nog eens aan.

Daarmee bieden we vanaf nu dus niet alleen een technische totaaloplossing bij het online ondernemen, maar ook nog eens advies en ondersteuning op het vlak van online marketing!

Klinkt dat nou precies als wat jij zoekt? Alles v.w.b. techniek en marketing onderbrengen bij één bedrijf? Neem dan gerust contact op om je wensen te bespreken.

De professionele uitstraling die past bij de professional die jij inmiddels bent.

Vertel me meer!