Begin augustus postte ik een bericht over dat ik afbeeldingen van mijn klanten aan het updaten was op mijn website en dat het me opviel hoe ze waren veranderd in de tijd dat we samenwerken. Hoe ze zich hadden ontwikkeld, persoonlijk en zakelijk. Maar ook uiterlijk.

De grap is, ik ontdekte van de week dat dat bij mij net zo is 😂
Na 4 jaar ondernemen is mijn leven zó ontzettend veranderd, ben ik zo ontzettend veranderd, dat het hoog tijd was om mijn Over mij-pagina op mijn website te herschrijven. 

Ik vertel je graag mijn persoonlijke verhaal. Over mijn ontwikkeling, als persoon en ondernemer. Over rijkdom, verdriet en groei en wat die 3 met elkaar te maken hebben. Over hoe ik mijn ideale leven heb gecreëerd en ik deel de succesfactoren die ervoor gezorgd hebben dat dit mogelijk was.

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!