creaties

“There is such a special sweetness
in being able to participate in creation”

HISTORIE

Voordat ik mij ging richten op rebranding bood ik mijn klanten een ‘technische totaaloplossing’. Verzorgde ik de technische inrichting van alles dat te maken had met online ondernemen. Zette ik hun digitale basis neer. Daarbij kun je denken aan het bouwen van websites en online leeromgevingen, maakte ik salespagina’s, ontwikkelde weggevers zoals e-books en videoseries, richtte marketingfunnels in, verzorgde ik de inrichting van challenges, bewerkte en ondertitelde ik video’s, ontwierp ik werkboeken voor de online programma’s van mijn klanten, verzorgde ik met mijn team de ook reguliere terugkerende werkzaamheden zoals de publicatie van nieuwsbrieven en blogs, inrichting van nieuwe online programma’s en ga zo nog maar even door. En zijdelings had alles ook al te maken met branding en rebranding, maar zag ik dat destijds zelf niet. Grappig hoe dat werkt.

Doordat ik deze achtergrond heb hou ik bij het rebrandingproces ook rekening met de achtergrond, de technische inrichting. Het is dus niet zo dat je een ‘mooi ontwerpje’ krijgt dat in de praktijk niet werkbaar of toepasbaar blijkt, zoals dat bij sommige graphic designers het geval is, maar er wordt dus ook nagedacht over de bruikbaarheid en toepasbaarheid.

Indien nodig kan mijn VA-team zelfs in het proces helpen met de technische inrichting. Voor een grote klantenkring werken we op dit vlak in duurzame samenwerkingen.

Creëren is mijn lust en leven. Hieronder kun je zien wat ik in de afgelopen jaren zoal voor mijn klanten heb ontworpen en ingericht.

Websites

OPGELEVERD

Klik vooral even op de afbeeldingen om de websites zelf te zien!
(Het best te bekijken via desktop/laptop)

En uiteraard mijn 2 eigen websites 🙂

ontwerpen logo’s

House of NLP Judith Warmerdam
House of NLP Judith Warmerdam

Salespagina’s

Hieronder zie je een paar voorbeelden van de inmiddels ontelbare salespagina’s die ik inmiddels heb gemaakt.
Klik op de afbeelding om naar de salespagina’s te gaan.

Karlijn Tempelman opleiding Balanz Coach

Een stressvrije huid in 99 dagen
Manja Wunderink – Hormoonacademie

Van dromen naar doen!
Petra Deken – PINCK.

Karlijn Tempelman opleiding Balanz Coach

Salespagina Opleiding Balanz Coach
Karlijn Tempelman

GRT Online (Gedrag Regulatie Training)
Effect Training -Frank Murmans

Diverse salespagina’s van online cursussen
Marlies Mansveld

Hormonaal in balans in 8 weken
Vivian Reijs

Aanbod Soul Clairity & Business Clairity
Claire van den Heuvel

7-daagse gratis challenge Werken met energie
Claire van den Heuvel

5-daagse retreat A Dog’s Connection
Danielle Spenner

Opleiding KernKracht Academie
Danielle Spenner

Chaos in de Orde Festival
Rachel Levi

Dutch Poldering Amsterdam
Youfacilitate

Online programma Crystals for anxiety and stress
Danielle van den Stoom | Crystal Energy Healer

Succesvol Ondernemen met Financieel Overzicht
My Financial Organizer | Dew Driessen

Kettlebell Challenge
Manouschka Sap-Faber | Vrouw Vitaal

Mentorship Program
Sophia van Sorgen

Body Healing Course
Sophia van Sorgen

Kickstart Event
Youfacilitate

Happy Kids Online
House of Happinesz

Online academies / leeromgevingen

Klik vooral even op de afbeeldingen om meer te zien!

PINCK. Academy
Petra Deken

House of NLP Academy
Judith Warmerdam

Online Effect Training
Frank Murmans

Viv Health Academy
Vivian Reijs

House of Happinesz Academy
Raizamara Gosens

Elle Dawson Academy

My Financial Organizer (Academie)

KernKracht Academie
(CRKBO gecertificeerd)

Viv Health Academy
van Vivian Reijs

Clairity Academy
van Claire van den Heuvel

Online academy
van Astrid Davidzon

Mijn eigen online academie en website 
‘Webinars Zonder Zorgen’

Sophia van Sorgen Academy
waarop meerdere online programma’s worden aangeboden

Youfacilitate Academy
Online training “Basis Facilitator”

‘Academie voor Verdieping’
waarop inmiddels diverse programma’s worden aangeboden

‘Easy Peasy Academy’
waarop inmiddels diverse programma’s worden aangeboden

Huis van Verbeelding Academy
waarop meerdere trainingen worden aangeboden

Leer Leven & Zo

Soul Foodie Academy
en het online programma
Happy met Ayurveda

House of Happinesz
met het online programma
Happy Kids Online

Essence NLP Academie
waar inmiddels diverse online programma’s worden aangeboden

E-training platform
‘Training Van Je Leven’

ACT Coach Academie
“28 dagen compassie”

Politiek & Training Online
‘Lokaal actief en het politieke handwerk’

Weggevers

Een greep uit de ontelbare weggevers die ik al heb gecreëerd
Klik vooral even op de afbeeldingen om meer te zien!

Bij het hele rebrandingtraject van Marlies Mansveld bouwde ik niet alleen haar website, maar ontwikkelde ik ook beeldmateriaal én heb ik dus haar e-book ook omgezet naar de nieuwe branding.  

Marie Ann Gilté kwam bij mij met het verzoek om haar e-book te maken die overeenkwam met haar zelf ontworpen huisstijl. Gaandeweg kwamen we erachter dat een logo en social media-headermateriaal ook tot haar wensenlijstje behoorde. Die heb ik dus ook voor haar gemaakt.

Naast de volledige rebranding voor Erica heb ik ook al het foldermateriaal dat zij bij haar retraites aanbiedt omgezet naar haar nieuwe huisstijl.

Voor mijn klant Mireille Beumer mocht ik, naast haar website ook haar gratis digitale Faciliteer Guide ontwerpen en alle techniek daar omheen inrichten. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kun je de digitale Faciliteer Guide direct downloaden.

Voor mijn klant Youfacilitate mocht ik, naast hun website en academiesite en hun gratis videoserie ook hun gratis e-books ontwerpen en alle techniek daar omheen inrichten. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kun je het e-book direct downloaden.

Voor mijn klant Martha Rijkmans heb ik een gratis minicursus “Ontspannen leven na kanker” ingericht.
Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een 3-delige serie per mail met daarin 3 e-books en 3 audiobestanden.

Voor Sophia van Sorgen heb ik dit gratis 11-delige videodagboek ingericht. De video’s kwamen gefaseerd beschikbaar en iedere week als er weer een video beschikbaar kwam ontving de aanvrager een mailtje met de mededeling dat er weer een video te zien was.

Een eenvoudig ingerichte, laagdrempelige weggever van Sophia van Sorgen met een aantal gratis meditaties. Na het invullen van de gegevens ontvangt men een mail met daarin een link naar een pagina waar de meditaties staan. Deze kunnen online worden geluisterd, maar ook worden gedownload, zodat ze ze later vanaf een mobiel of tablet kunnen worden beluisterd en herhaald.

Voor Irma van der Linden van de Retraite Academie heb ik naast dat ik haar website en academiesite heb gerestyled ook een gratis videoserie ingericht.
Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een 3-delige serie per mail.

Voor Youfacilitate heb ik een gratis videoserie ingericht.
Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een 3-delige serie per mail. Alle video’s die hierin voorkomen heb ik ook gemonteerd en bewerkt.

Voor Danielle Spenner heb ik een gratis videoserie ingericht.
Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een 3-delige serie per mail met daarin video’s die ik heb gemonteerd en bewerkt.

Voor mijn klant Martha Rijkmans heb ik een e-book gemaakt. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kun je direct het e-book downloaden.

Rachel Levi wilde graag een gratis proefles van haar online training ‘Tekenen zonder talent’ weggeven. Deze kun je gratis opvragen en daarna krijg je toegang tot de proefles.

En ook van haar andere online training ‘Zakelijk Tekenen’ hebben we een gratis proefles-variant gemaakt.

Challenges / gratis online trainingen

Klik vooral even op de afbeeldingen om meer te zien!

Voor mijn klant Claire van den Heuvel heb ik een gratis 7 daagse challenge ingericht. Voor de promotie hiervan is gebruik gemaakt van haar grote maillijst en adverteren op Facebook en Instagram. Claire promoot zelf heel actief via Insta Stories.

Voor mijn klant Rachel Levi heb ik een gratis 5 daagse onlinetraining ingericht. Voor de promotie hiervan is gebruik gemaakt van haar grote maillijst en adverteren op Facebook, Instragram en LinkedIn.

Voor Annelies Voulon heb ik deze gratis 7-daagse onlinetraining ingericht. Voor de promotie hiervan is eveneens onder andere geadverteerd op social media.

Voor mijn klant Sophia van Sorgen heb ik een challenge ingericht. Daarbij hoorde uiteraard een salespagina. Het 5-daagse gratis online meditatieprogramma werd via haar academie aangeboden. Want daarmee heeft het programma meer waarde, maar kun je ook cross selling doen, door hen na het inloggen te laten landen op een pagina waar nog meer online programma’s staan die je op de academie kunt volgen. Je maakt dan dus automatisch reclame voor je andere online aanbod!

Daarnaast had Sophia een promovideo gemaakt, die ik voor haar heb bewerkt en ondertiteld en waarmee is geadverteerd op Facebook.

Later hebben we nog een tweede gratis online training ontwikkeld, het Peaceful Sleep Program. Ook dit 7-daagse online programma werd via haar academie aangeboden.

Ook voor mijn klant Sabine van Dijk heb ik een challenge ingericht. Daarbij hoorde uiteraard een salespagina. De deelnemers ontvangen dagelijks een mailtje met een link naar een pagina waar de video, het werkboek met een opdracht en een affirmatie voor die dag staan.
Ook Sabine wilde haar challenge met een video promoten, dus voor haar video heb ik ook editing gedaan en ondertiteling aangebracht. Deze werd ook gebruikt voor een advertentiecampagne op Facebook.

Ook dit gratis online programma van Danielle Spenner wordt binnenkort voor de 2e keer via haar academie aangeboden.
Dit programma wordt aangeboden in de aanloop naar een groter, betaald online programma. Voor deze 7-daagse gratis training heb ik ook een promotievideo bewerkt en ondertiteld, die wordt gebruikt in een advertentiecampagne op Facebook.

In de gratis online training Kennismaken met Happy met Ayurveda hebben we de deelnemers in een 7-daagse mailserie een voorproefje gegeven van wat je allemaal kunt leren over Ayurveda en wat uitgebreider wordt aangeboden in de betaalde online training Happy met Ayurveda.

Voor mijn klant Rachel Levi heb ik een gratis online training ingericht. Daarbij hoorde uiteraard een salespagina. De 5-daagse gratis online cursus werd via haar academie aangeboden. Want daarmee heeft het programma niet alleen meer waarde, maar kun je ook cross selling doen, door hen na het inloggen te laten landen op een pagina waar nog meer online trainingen staan die je op de academie kunt volgen. Je maakt dan dus automatisch reclame voor je andere online aanbod!
Na deze gratis cursus hadden de deelnemers de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 2 betaalde online trainingen.

Editing en ondertiteling van vlogs, video’s en audiobestanden

Coming soon

Binnenkort online!
HORMOONACADEMIE
van
Manja wunderink

Binnenkort online!
Website Van doesburg Company

Binnenkort online!
5d academie van Sabine van dijk

Binnenkort online!
reis van de held academie
van
Alex Berendsen

Binnenkort online!
celest finance academy
van
rita brudet

Komt hier
jouw rebranding project, website of online leeromgeving
te staan?