Online Business Creator

Mijn missie:

“Empowering people to create an online business”

Zelf is het mij gelukt om binnen een jaar een goed lopende, volledig online onderneming te ontwikkelen.
Het is mijn missie om dit ook voor andere ondernemers te realiseren.

Ik help ondernemers dus met de realisatie en het uitbouwen van hun online onderneming door te zorgen dat hun online zichtbaarheid, online bereik en hun naamsbekendheid wordt vergroot. Zodat ze meer online in beeld zijn, maar ook zelf meer online kunnen werken en hun bedrijf kunnen uitbouwen. Niet alleen door het online aanbieden van hun producten (webinars, online trainingen, website, e-marketing), maar ook door hun processen meer online en geautomatiseerd in te richten zodat ze efficiënter en effectiever zijn.

Ik neem algemene taken uit handen, maar bied daarnaast vooral ook ondersteuning op technische vlakken, die bijdragen aan het creëren of uitbouwen van je (online) onderneming:

Het vergroten van je online zichtbaarheid

We gaan ons richten op het uitbreiden van je netwerk, het vergroten van het bereik naar je doelgroep, en het vergroten van je naamsbekendheid. Ik kan je helpen met o.a. nieuwsbrieven, blogs, beheer of bijwerken van je website, ik kan mooie landingspagina’s voor je creëren voor bijvoorbeeld promotie van je online training, je webinar, je weggever en ga zo nog maar even door.

Ontwikkelen van online producten en het vergroten van je bereik

Ik kan meedenken en ondersteunen bij het creëren en realiseren van je online producten, zoals weggevers, challenges en online trainingen. Ik heb al een breed scala aan online trainingsomgevingen/academies gebouwd.
Uiteraard zorg ik er daarbij ook voor dat alles goed wordt ingericht m.b.t. online betalen, factureren en mailen.

Online inrichten van je bedrijf door automatiseren van processen en het gebruik van meer online tools

Samen gaan we kijken hoe jij zelf meer online kunt werken door het automatiseren van processen en door meer te gaan werken met online tools. 
We gaan je bedrijf zo inrichten dat het online benaderbaar is en dat processen efficiënter en effectiever werken.

Ondersteunen bij webinars

Daarnaast ben ik webinarexpert en in dat kader bied ik ook coaching en ondersteuning bij webinars. Omdat ik merkte dat de techniek en het live-aspect vaak zorgen voor hoge drempels en men daar hulp bij kan gebruiken. Door goede voorbereiding, vooraf oefenen, adviezen en ondersteuning tijdens het live webinar zorg ik ervoor dat ondernemers vol vertrouwen en zonder zorgen een webinar kunnen geven. 

Het totaalpakket

Ondersteuning van A t/m Z

Technische realisatie van je totale online sales funnel!

 

N
Website
N
Weggever
N
Nieuwsbrieven
N
Sales- en landingspagina’s
N
Challenges
N

Editing en ondertiteling van vlogs, video’s en audiobestanden

N
Inrichten mailen & online betalen en factureren
N

Inrichten mailfunnels

N
Webinars (incl. coaching & ondersteuning)
N
Bouw van je online training / academiesite
N

FB marketing, promotie, campagnes en advertenties

Ik help ondernemers met het creëren en uitbouwen
van hun online onderneming

Ik beschouw mezelf als iemand die jou kan helpen bij het creëren van je online business.
Kortom: ik ben ‘online business creator’!

Wil jij ook meer online gaan werken dan je nu doet of heb je zelfs als doel om volledig online te gaan werken (net als ik)?
Dan kan ik je daarbij helpen, zodat jij straks zelfs vanaf het strand je bedrijf kan laten draaien.

The sky is the limit, en eigenlijk zelfs die niet!

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!