Online
Business
Creator

Empowering people
to create an online business

Zelf is het mij gelukt om binnen een jaar een goed lopende, volledig online onderneming te ontwikkelen. Na 1,5 jaar vormde ik een team met mensen die mij ondersteunen op technisch vlak en aanvullen met hun expertises.
Het is mijn missie om dit ook voor andere ondernemers te realiseren.

Online Business Creator®

Samen met jou kijk ik op strategisch vlak wat er nodig is om jouw bedrijf te ontwikkelen, te laten groeien. We bepalen wat er gedaan moet worden om jouw strategisch plan uit te voeren. En daar komt mijn team van Co-Creators om de hoek kijken. Een team van VA’s dat zorgt voor de uitvoering en technische realisatie van alles dat nodig is om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Zie mij als een adviseur. Een sparring partner die jou helpt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dit doe ik gebaseerd op mijn eigen ervaring, want ik ben ook ondernemer en ook ik heb dezelfde weg bewandeld die jij nu wilt gaan. Een proces waarin ik ook op een bepaald moment coaching nodig had. En die ervaring neem ik mee in de wijze waarop ik jou begeleid met de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Actie is de sleutel tot succes

In de jaren dat ik onderneem hebben heel wat klanten de revue gepasseerd. Sommige bleven, sommige gingen. De sleutel tot succes is actie. De klanten die zelf niet in beweging kwamen, die niet bereid waren om uit hun comfortzone te stappen, die niet de inzichten kregen die nodig zijn om succesvol te worden, dat waren de klanten die gingen. Lees de succesverhalen van mijn klanten en je zult zien dat ze állemaal in actie kwamen en daardoor stappen hebben gezet. Zonder actie geen groei! Voorwaarde is wel dat jij zelf ook in beweging komt. Ik kan je erbij helpen, maar het is jouw bedrijf met jouw energie. En met mijn hulp gaat dat ervoor zorgen dat je groei en succes zult bereiken.

Dé toegevoegde waarde

We bedenken het niet alleen, ik zorg er met mijn team ook meteen voor dat het gerealiseerd wordt. 

 

Actie in de taxi!

Ontwikkelen/ verbeteren van je aanbod en het creëren van online producten

Wat kan er worden verbeterd in je aanbod? Hoe kunnen we online producten, zoals weggevers, challenges en online trainingen ontwikkelen en inzetten. Ik heb bijvoorbeeld al een breed scala aan online leeromgevingen/academies gebouwd.
Uiteraard zorg ik er daarbij ook voor dat alles goed wordt ingericht m.b.t. online betalen, factureren en mailen, zodat niets jouw klanten meer in de weg staat om bij jou te kopen!

Het vergroten van je online zichtbaarheid en je bereik

We gaan ons richten op het uitbreiden van je netwerk, het vergroten van het bereik naar je doelgroep, en het vergroten van je naamsbekendheid.

We gaan je helpen met het creëren van content voor nieuwsbrieven, blogs én je social media. We kunnen je website maken, beheren of verbeteren. We zorgen ervoor dat jouw uitingen eenduidig en krachtig zijn zodat je professionaliteit uitstraalt.

Het automatiseren van processen en meer online werken

Samen gaan we kijken hoe jij zelf efficiënter en effectiever kunt werken door het automatiseren van processen en door meer te gaan werken met online tools.
De focus ligt vooral op hoe we alle zaken die wel nodig zijn bij het ondernemen zo praktisch mogelijk kunnen inrichten zodat jij vooral bezig kunt zijn met datgene dat jou geld oplevert.

Het totaalpakket

ADVISERING & IMPLEMENTATIE

Technische realisatie van je totale online sales funnel!

 

N
Website
N
Weggever
N
Nieuwsbrieven
N
Sales- en landingspagina’s
N
Challenges
N

Editing en ondertiteling van vlogs, video’s en audiobestanden

N
Inrichten mailen & online betalen en factureren
N

Inrichten mailfunnels

N
Webinars (incl. coaching & ondersteuning)
N

Bouw van je online academie / e-learning platform

N

FB marketing, promotie, campagnes en advertenties

Ik help ondernemers met het creëren en uitbouwen
van hun online onderneming

Kortom: ik ben ‘online business creator’!

Wil jij ook meer online gaan werken dan je nu doet of heb je zelfs als doel om volledig online te gaan werken (net als ik)?
Dan kan ik je daarbij helpen, zodat jij straks zelfs vanaf het strand je bedrijf kan laten draaien.

The sky is the limit, en eigenlijk zelfs die niet!

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!