Online Business Creator

Mijn missie:

“Empowering people to create an online business”

Zelf is het mij gelukt om binnen een jaar een goed lopende, volledig online onderneming te ontwikkelen.
Het is mijn missie om dit ook voor andere ondernemers te realiseren.

Ik ben geen VA

Waarom ik dat niet ben? Een Virtueel Assistent biedt ondersteuning. Neemt jou werk uit handen.
Mijn rol is groter dan dat. Samen met jou kijken we op strategisch vlak wat er nodig is om jouw bedrijf te ontwikkelen, te laten groeien. We bepalen wat er gedaan moet worden om jouw strategisch plan uit te voeren. En daar komt mijn team van Co-Creators om de hoek kijken. Een team van VA’s dat zorgt voor de uitvoering en technische realisatie van alles dat nodig is om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Ben ik dan een business coach?

Nee, want daar zijn mijn tarieven niet naar. Ik ben een sparring partner die jou helpt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dit doe ik gebaseerd op mijn eigen ervaring, want ik ben ook ondernemer en ook ik heb dezelfde weg bewandeld die jij nu wilt gaan. Een proces waarin ik ook op een bepaald moment coaching nodig had. En die ervaring neem ik mee in de wijze waarop ik jou begeleid met de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Het grote verschil en dé toegevoegde waarde

Het grote verschil met een business coach of een VA: we bedenken het niet alleen, ik zorg er met mijn team ook meteen voor dat het gerealiseerd wordt. 

 

Best of both worlds!

Ontwikkelen/ verbeteren van je aanbod en het creëren van online producten

Wat kan er worden verbeterd in je aanbod? Hoe kunnen we online producten, zoals weggevers, challenges en online trainingen ontwikkelen en inzetten. Ik heb bijvoorbeeld al een breed scala aan online leeromgevingen/academies gebouwd.
Uiteraard zorg ik er daarbij ook voor dat alles goed wordt ingericht m.b.t. online betalen, factureren en mailen, zodat niets jouw klanten meer in de weg staat om bij jou te kopen!

Het vergroten van je online zichtbaarheid en je bereik

We gaan ons richten op het uitbreiden van je netwerk, het vergroten van het bereik naar je doelgroep, en het vergroten van je naamsbekendheid.

We gaan je helpen met het creëren van content voor nieuwsbrieven, blogs én je social media. We kunnen je website maken, beheren of verbeteren. We zorgen ervoor dat jouw uitingen eenduidig en krachtig zijn zodat je professionaliteit uitstraalt.

Het automatiseren van processen en meer online werken

Samen gaan we kijken hoe jij zelf efficiënter en effectiever kunt werken door het automatiseren van processen en door meer te gaan werken met online tools.
De focus ligt vooral op hoe we alle zaken die wel nodig zijn bij het ondernemen zo praktisch mogelijk kunnen inrichten zodat jij vooral bezig kunt zijn met datgene dat jou geld oplevert.

Het totaalpakket

Ondersteuning van A t/m Z

Technische realisatie van je totale online sales funnel!

 

N
Website
N
Weggever
N
Nieuwsbrieven
N
Sales- en landingspagina’s
N
Challenges
N

Editing en ondertiteling van vlogs, video’s en audiobestanden

N
Inrichten mailen & online betalen en factureren
N

Inrichten mailfunnels

N
Webinars (incl. coaching & ondersteuning)
N

Bouw van je online academie / e-learning platform

N

FB marketing, promotie, campagnes en advertenties

Ik help ondernemers met het creëren en uitbouwen
van hun online onderneming

Ik beschouw mezelf als iemand die jou kan helpen bij het creëren van je online business.
Kortom: ik ben ‘online business creator’!

Wil jij ook meer online gaan werken dan je nu doet of heb je zelfs als doel om volledig online te gaan werken (net als ik)?
Dan kan ik je daarbij helpen, zodat jij straks zelfs vanaf het strand je bedrijf kan laten draaien.

The sky is the limit, en eigenlijk zelfs die niet!

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!