Online
Business
Growth

Groei door actie

Misschien heb je het zelf al ervaren of zie je het om je heen gebeuren: er wordt veel geïnvesteerd in trajecten bij business coaches, er worden mooie strategieën, doelen en plannen ontwikkeld, maar het loopt vast op de (technische) uitvoering.
Of andersom: er wordt geïnvesteerd in ondersteuning door een VA voor de (technische) uitvoering, maar het loopt vast omdat er geen juiste of echte strategie of plan is. Er zijn geen meetbare doelen gesteld. Er zijn geen acties, of de acties worden -om heel veel redenen’ niet uitgevoerd. En zonder actie geen groei!

Omdat wij dit om ons heen zo veel zagen gebeuren, hebben Irene Put en ik besloten om onze krachten te bundelen en onze expertise samen te brengen en daarmee ontstond Online Business Growth.

Met als doel om plan én uitvoering tot een succes te maken voor onze klanten. Om ervoor te zorgen dat het proces niet stopt bij de acties, maar dat de acties ook worden uitgevoerd. Om jou te helpen in de actiestand te komen.
Om op die manier groei te bereiken met je onderneming.

Wij bieden trajecten waarbij strategie en marketingplan worden opgesteld en doelen worden bepaald, én ook wordt gezorgd voor de implementatie daarvan. Groei door actie!

Het is onze missie om collega-ondernemers te helpen met resultaatgerichte groei en daarmee een succesvol financieel gezond bedrijf te runnen. Waarom? Omdat wij geloven dat iedere ondernemer een succesvol bedrijf kan runnen, maar niet in je eentje. En niet zonder kennis als ondernemer, want dat is een vak op zich. En om jou in de actiestand te krijgen. Actie en resultaat en dus groei!

Meer lezen over Online Business Growth?

Klik op het logo om naar de website van Online Business Growth te gaan.

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!