Je eigen online training / academy!

Ben je een ondernemer en loop je al een tijdje met het idee dat je eigenlijk je product(en) via online trainingen zou willen aanbieden? Je eigen online academy creëren?

Maar weet je niet waar te beginnen of heb je er geen tijd voor om uit te zoeken wat er allemaal bij komt kijken?
Of ben je een MPOP’er en is het je wel geleerd, maar wil je je toch al kostbare tijd niet steken in de technische opzet van het geheel?
Dan kan ik jou helpen!

Het bouwen van je online trainingsomgeving / academy

Samen kunnen we aan de hand van een stappenplan inzichtelijk maken hoe je online trainingsomgeving eruit gaat zien en hoe je deze tot uitvoering kunt gaan brengen. Mijn ervaring is echter dat de meeste ondernemers al nagenoeg helemaal weten hoe hun online training eruit moet gaan zien qua inhoud, maar willen ze slechts de technische kant van het bouwen van hun online trainingsomgeving uitbesteden. Ik kan je dit voor je verzorgen zodat jij je online training zorgeloos kunt gaan aanbieden!

Ik bouw de online trainingsomgeving helemaal voor je, van begin tot het eind. We maken samen een planning, zodat voor jou precies inzichtelijk wordt wat je wanneer moet aanleveren en hoe het allemaal haalbaar gaat zijn om het écht te realiseren!

Ik zorg ervoor dat je een mooie salespagina krijgt, waar uiteraard ook alle techniek aan gekoppeld is voor je autoresponder en zorg ervoor dat online betalingen door de deelnemers mogelijk zijn. Daarnaast kan ik je video’s editten en desgewenst ondertitelen, je werkboeken mooi opmaken en beschrijfbaar maken en ervoor zorgen dat deze met zo’n mooie 3D-cover in je academie worden aangeboden.

Ik maak je online training helemaal zoals jij het wilt, zonder dat jij er zorgen over hebt of het allemaal wel goedkomt.
Het enige dat jij hoeft te doen is de content leveren en af te tellen naar de lancering van je eigen online training!

Online trainingen die ik o.a. al heb gerealiseerd

Ik heb al tientallen online trainingen en academiesites mogen realiseren voor mijn klanten.
Klik op onderstaan de button om voorbeelden daarvan te zien.

Gecertificeerd

In januari 2016 heb ik de opleiding “Bouw een Prachtige Online Academie”
van Francis Keek afgerond en sindsdien heb ik al tientallen academiesites gebouwd en online trainingen voor mijn klanten gerealiseerd.

Wat zij daarover zeggen kun je elders op mijn website lezen.

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!