Je eigen online training

Je eigen online training

online academie / online leeromgeving / e-learning

Wil jij je kennis en expertise in een online vorm aanbieden aan je doelgroep en daarmee je verdienmodel opschalen?
Laat je online platform dan professioneel bouwen door een professional.
Lees hieronder waarom je hier op het juiste adres bent.

Offline training behoort tot het verleden, voor nu tenminste. E-learning is dé oplossing voor bedrijven en ondernemers die willen voortbestaan en groeien in de nieuwe wereld van digitaal leren. Ik bied je de tools, technieken en praktisch advies om je aan te passen van persoonlijk naar gemengd online leren. Plus een duurzame, mensgerichte strategie die ook na de huidige crisis blijft bestaan.
En wil je later toch weer offline trainingen gaan geven, al dan niet in combinatie met e-learning (ook wel blended trainingen genoemd), dan kan je bestaande training eenvoudig worden omgebouwd.

Ik bouw professionele leeromgevingen waarmee je met zelfverzekerdheid de nieuwe wereld betreedt waarin we ons nu bevinden. Samen zorgen we ervoor dat jouw training nu en na de COVID-19-crisis impact heeft!

Happy Horsemanship TV

een volledig geautomatiseerde online leeromgeving waar jij totaal geen omkijken naar hebt!

Veel ondernemers weten vaak al wel hoe hun online training er inhoudelijk uit moet gaan zien, maar zoeken hulp bij de technische realisatie ervan.
Ik kan je dit voor je verzorgen zodat jij je online trainingen/programma’s zorgeloos kunt gaan aanbieden!

Samen kunnen we aan de hand van een stappenplan inzichtelijk maken hoe je online leeromgeving eruit gaat zien. Inhoudelijk, maar ook qua look & feel.

Ik bouw de online academie helemaal voor je, van begin tot het eind. We maken samen een planning, zodat voor jou precies inzichtelijk wordt wat je wanneer moet aanleveren en hoe het allemaal haalbaar gaat zijn om het écht te realiseren!

Mocht je nog niet helder hebben hoe je je online programma(‘s) wil gaan aanbieden, dan kijken we daar samen naar.
Wat wordt de opbouw van je online programma? In hoeveel lessen of modules ga je je stof aanbieden. Start men allemaal tegelijk of wil je dat men kan starten op ieder moment? Krijgt men wekelijks toegang tot een les of in één keer toegang tot alles zodat ze het in eigen tempo kunnen doen? Samen kijken we naar wat voor jouw doelgroep de beste oplossing is.

Ik zorg ervoor dat je een mooie salespagina krijgt, waar uiteraard ook alle techniek aan gekoppeld is voor je autoresponder zodat er ook automatisch mailtjes worden verstuurd naar je deelnemers en zorg ervoor dat online betalingen door de deelnemers mogelijk zijn.

Daarnaast kan ik je video’s editten en desgewenst ondertitelen, je werkboeken mooi opmaken en beschrijfbaar maken en ervoor zorgen dat deze met zo’n mooie 3D-cover in je academie worden aangeboden.

You name it, I fix it.

Ik maak je online trainingen/programma’s helemaal zoals jij het wilt, zonder dat jij er zorgen over hebt of het allemaal wel goedkomt. Het enige dat jij hoeft te doen is de content leveren en af te tellen naar de lancering van je eigen online training! En zelfs dan kunnen we je nog helpen, want heb je hulp nodig bij de lancering/promotie van je online programma, dan staan mijn team en ik ook voor je klaar met onze kennis en expertise op dat vlak.

Voor een professional dóór een professional.

Ik bouw online leeromgevingen sinds begin 2016. Je kunt dus wel stellen dat ik de do’s and don’ts weet. Wat de meest praktische oplossing is. Voor jou, maar ook voor de deelnemers van je online programma’s.

Ook kan ik je uitleggen waarom het in mijn ogen een verstandige keuze is om een academiesite in eigen beheer te bouwen en niet via een platform bij een andere partij (wat vaak heel aantrekkelijk klinkt).

Kortom, als jij professioneel naar buiten wil treden, dan zoek je een professional om dit voor je te bouwen. Stop met zoeken, die heb je nú gevonden!

Ga vooral niet zelf zitten knutselen. Zonde van je tijd! En als je het ondernemen snapt, dan weet je ook dat dít het moment is om bepaalde zaken te gaan uitbesteden.

Bij het bouwen van je online academie doe je eenmalig een investering. Daarna kun je kiezen voor een onderhoudscontract of een andere vorm van blijvende samenwerking. Maar dat is optioneel. De academiesite wordt zo voor je ingericht dat je, indien gewenst, zelf simpele wijzigingen kunt doorvoeren.

Voorbeelden zien?

Ik heb inmiddels al tientallen online academies en e-learning platforms mogen realiseren voor mijn klanten. 
Klik op onderstaan de button om voorbeelden daarvan te zien.

pakketten & tarieven

Ik hou van duidelijkheid en ik geloof ook in een match bij samenwerkingen. Om die reden werk ik met pakketten, zodat jij weet waar je aan toe bent en ik ook werk met klanten die bij mij passen.

in gesprek om de mogelijkheden te bespreken

Heb je interesse en wil je de mogelijkheden bespreken? Stuur me dan een bericht via de contactpagina.
In een oriënterend Zoom-gesprek kan ik je ook laten zien hoe de door mij gebouwde academies er van binnen uit zien.

Gecertificeerd

In januari 2016 heb ik de opleiding “Bouw een Prachtige Online Academie”
van Francis Keek afgerond en sindsdien heb ik al tientallen academiesites/e-learning platforms gebouwd en online trainingen voor mijn klanten gerealiseerd.

Wat zij daarover zeggen kun je elders op mijn website lezen.

Online Business Growth online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA