Het bouwen van je online academie / e-learning platform / online leeromgeving

Veel ondernemers weten vaak hoe hun online training eruit moet gaan zien qua inhoud, maar zoeken hulp bij de technische realisatie ervan.
Ik kan je dit voor je verzorgen zodat jij je online trainingen/programma’s zorgeloos kunt gaan aanbieden! 
Samen kunnen we aan de hand van een stappenplan inzichtelijk maken hoe je online leeromgeving eruit gaat zien. Inhoudelijk, maar ook qua look & feel.

Ik bouw de online academie helemaal voor je, van begin tot het eind. We maken samen een planning, zodat voor jou precies inzichtelijk wordt wat je wanneer moet aanleveren en hoe het allemaal haalbaar gaat zijn om het écht te realiseren!

Ik zorg ervoor dat je een mooie salespagina krijgt, waar uiteraard ook alle techniek aan gekoppeld is voor je autoresponder en zorg ervoor dat online betalingen door de deelnemers mogelijk zijn.

Daarnaast kan ik je video’s editten en desgewenst ondertitelen, je werkboeken mooi opmaken en beschrijfbaar maken en ervoor zorgen dat deze met zo’n mooie 3D-cover in je academie worden aangeboden.

Ik maak je online trainingen/programma’s helemaal zoals jij het wilt, zonder dat jij er zorgen over hebt of het allemaal wel goedkomt.
Het enige dat jij hoeft te doen is de content leveren en af te tellen naar de lancering van je eigen online training!

En zelfs dan kunnen we je nog helpen, want heb je hulp nodig bij de lancering/promotie van je online programma, dan staan mijn team en ik ook voor je klaar met onze kennis en expertise op dat vlak.

Online academies/e-learning platforms die ik o.a. al heb gerealiseerd

Ik heb inmiddels al tientallen online academies en e-learning platforms mogen realiseren voor mijn klanten. 
Klik op onderstaan de button om voorbeelden daarvan te zien.

Gecertificeerd

In januari 2016 heb ik de opleiding “Bouw een Prachtige Online Academie”
van Francis Keek afgerond en sindsdien heb ik al tientallen academiesites/e-learning platforms gebouwd en online trainingen voor mijn klanten gerealiseerd.

Wat zij daarover zeggen kun je elders op mijn website lezen.

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!