vragenlijst
Pimp your academy

Super dat je wil meewerken aan mijn inventarisatie naar de behoefte aan hulp bij het professionaliseren van je academiesite/leeromgeving!

Natuurlijk vind ik het leuk als je je naam en mailadres invult, maar het is niet verplicht, want ik ga je verder niet benaderen met een aanbod. Mocht je wel willen weten wat ik ga aanbieden met Pimp Your Academy, dan kun je onderaan het formulier aangeven dat je op de hoogte wil worden gehouden. Je kunt me ook volgen op social media, want daar ga ik natuurlijk ook promotie maken voor Pimp Your Academy.

Voor nu wil ik jou in ieder geval alvast heel erg bedanken voor jouw input.
Met jouw hulp kan ik Pimp Your Academy heel passend gaan inrichten en aanbieden.

Dank je wel voor je tijd en input, ik ben er erg blij mee!

Mocht je je naam en mailadres hebben ingevuld (wat ik heel erg leuk zou vinden!), dan wil ik benadrukken dat je persoonlijke gegevens NIET worden toegevoegd aan mijn relatiebestand en deze worden verder ook nergens voor gebruikt.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom PIMP YOUR ACADEMY, dan kun je je interesse aangeven via onderstaande button.

DE PROFESSIONELE UITSTRALING
DIE PAST BIJ DE PROFESSIONAL DIE JIJ INMIDDELS BENT

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.