Proces
naar
Succes

Jouw Proces naar Succes®

Ben je aan het ondernemen, maar zit daar eigenlijk geen plan achter?
En heb jij het gevoel dat je meer uit je onderneming kunt halen dan je nu doet, maar lukt het je niet omdat je merkt dat het je aan kennis ontbreekt?
Over ondernemen, marketing en/of sales?
Lees dan even verder, want dan vind je dé oplossing!

Ik kon niet langer blijven toekijken.

In de jaren dat ik nu ondernemer ben heb ik al veel klanten de revue zien passeren. Klanten waar ik voor op projectbasis werkte, klanten die tijdelijk bleken, maar vooral ook mijn steady klantenkring, waarvan de meesten al járen klant zijn.
Door al deze verschillende klanten heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de do’s and don’ts bij het ondernemen. De successen en de missers. De misvattingen. De te hoge verwachtingen die niet gefundeerd waren. Heb ik dus ook teleurstelling en tegenvallende of zelfs geen resultaten gezien.

Zijdelings gaf ik advies. Dacht ik mee met ontwikkeltrajecten. Bedacht ik sales- en marketingfunnels voor mijn klanten. Dacht ik met hen mee over hun aanbod/producten en de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Maar dat was altijd ‘officieus’.

Tot ik me besefte dat ik met mijn kennis en ervaring over ondernemen, marketing en sales en het inrichten van funnels eigenlijk goud in handen had. Daar móest ik toch iets mee? Ik kon niet langer opdrachten aannemen voor bijvoorbeeld het bouwen van een online leeromgeving, wetende dat de klant in kwestie zou falen bij de lancering omdat er geen plan of strategie was. Met oogkleppen op een opdracht aannemen en alleen dat doen waar om gevraagd werd, ik kon het niet meer.

Ik móest hier iets mee.

En zo werd Proces naar Succes geboren. Een concept waarbij ik ondernemers help met strategieontwikkeling en het lanceren en dus op een goede en doordachte manier in de markt zetten van hun producten. Met een plan, een planning en doelen. Trajecten met een duur van een aantal weken of een aantal maanden. Zodat het goed overdacht is, er een goede planning is en zodat we ook kunnen kijken naar het resultaat en indien nodig kunnen bijsturen en bijschaven.

Om je Proces naar Succes te laten slagen is er echter nog een ingrediënt: ACTIE.
Zonder actie geen groei. Dus mijn rol is ook om jou te activeren. We maken een actieplan en ik geef je ook een liefdevolle schop onder je kont om die acties te gaan uitvoeren. Samen kijken we naar de voortgang en het resultaat van die acties.

Tot slot: met Proces naar Succes kun je kiezen voor één van de trajecten of de VIP-dag die ik bied. Het mooie is dat mijn team en ik optioneel ook kunnen zorgen voor de technische inrichting van de zaken die komen kijken bij de marketing en sales van het online ondernemen. Uiteraard is dit optioneel. Zit je momenteel in een positie waarbij je nog moet kiezen tusssen die twee, dan gaan we er natuurlijk voor zorgen dat je dusdanig groeit dat er geen keuze meer nodig is, maar dat je voor beide kunt kiezen:

 

PROCES NAAR SUCCES én technische realisatie.
Een totaaloplossing. Best of both worlds!

Z

Wil jij groeien met je bedrijf?

Z

En doe je eigenlijk maar wat zonder concreet plan, zonder strategie?

Z

En besef je dat je daarvoor actie moet ondernemen?

Z

Maar vind je het ook óntzettend eng om die acties te gaan doen? 

Z

En weet je ook eigenlijk niet precies welke acties dat moeten zijn?

Z

En vind je het fijn om bij de (technische) uitvoering ook hulp van anderen te krijgen?

Z

Wil je iemand die je liefdevol pusht om nu écht over te gaan tot actie?

Z

Wil je nu écht starten met jouw PROCES NAAR SUCCES?

Z

Tijd voor échte actie? Dan ben je hier op het juiste adres!

Proces naar Succes® 

Strategietrajecten

Funnel strategie traject

Je voelt inmiddels dat je meer met marketing en sales moet gaan doen, maar het ontbreekt je aan kennis. Het fenomeen ‘funnel’ is je wel bekend, maar eigenlijk weet je niet precies wat het inhoudt, laat staan dat je weet hoe je een funnel moet inrichten. En eigenlijk ont-breekt het je ook aan technische kennis.
In het funnel strategie traject gaan we 3 maanden met elkaar aan de slag om jouw funnel strategie te bepalen én in te richten.

Lanceertraject

Je hebt een fantastisch nieuw product of dienst ontwikkeld en eigenlijk wil je die nu groots en op een goede manier de wereld in brengen. Lanceren dus. Maar hoe bereik je nou het grote publiek? Hoe bereik je jouw doelgroep, je ideale klant?
In een traject van 6 weken richten we jouw lancering in en verzorgen we alles rondom de promotie van jouw nieuwe product of dienst.

VIP'en op de Veluwe Strategiedag

Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon eens een hele dag wil sparren. Dat kan met de 1-op-1 strategiedag. Tijdens die dag, die bij mij thuis op de Veluwe plaatsvindt, gaan we samen aan mijn tafel zitten om een strategie en marketing-plan uit te zetten. Maar gaan we er ook concrete acties aan verbinden. Aan het eind van de dag ga je met een actieplan de deur uit. Aan jou dan de keuze of je er daarna zelf mee aan de slag gaat of dat je mij en mijn team inhuurt voor de implementatie van alle technische zaken die erbij komen kijken.

Wil je nú starten met jouw Proces naar Succes?

Neem dan contact met mij op.
Ik kies iedere maand 2 ondernemers voor 

een gratis Inzichtgesprek t.w.v. € 147,-

Wil je eerst meer weten? Neem gerust contact op en ik vertel je er vrijblijvend graag meer over.

Whitepapers (gratis)

Wil jij nú starten met je Proces naar Succes?
Dan heb ik een aantal whitepapers voor je die je daarbij kunnen helpen.

Wil je niets missen over
Proces naar Succes?

Vul hieronder je gegevens in.
Ik stuur je alle nieuws persoonlijk toe!

dit veld niet invullen s.v.p.

Empowering people
to create an online business

Online ondernemen zonder zorgen!