BOA BALANCA

ELLY KASSENAAR

Elly Kassenaar kwam bij mij omdat ze mij al een poos volgde en had gezien wat ik voor andere klanten heb gecreëerd. Dat deed haar beseffen dat haar eigen huisstijl en website, die inmiddels door een aantal websitebouwers onder handen was genomen, toch een stuk professioneler mocht. Naast haar website heb ik ook haar logo geprofessionaliseerd. En tot slot heb ik er voor gezorgd dat een aantal zaken vanaf haar website werden geautomatiseerd, zodat Elly minder zelf handmatig hoeft te doen.

Tevens heb ik later nog haar academiesite gebouwd: www.boabalancaonlineacademie.nl

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Professionaliseren/opfrissen logo

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen, maar ook voor haar nieuwsbrieven en mails.

Beeldmateriaal voor social mediaberichten

E-book

{

Anita doet veel meer dan rebranding; voor ál mijn onlinezaken kan ik bij haar aan 1 loket terecht.

Dat mijn online uitstraling mooi zou worden wist ik, maar zó mooi? Dat had ik niet durven dromen! De kleuren, afbeeldingen en vormgeving, Anita weet precies wat ik mooi vind.

Heel blij ben ik met de samenwerking met Anita Faber. Ik volg haar al jaren en zag wat ze creëerde. Maar ze doet meer dan rebranding alleen: Anita werkt met een team, dus voor ál mijn onlinezaken kan ik bij haar aan 1 loket terecht. Dat vind ik heel belangrijk. Plus dat continuïteit gewaarborgd is. Het is een feest om met haar te werken. Ze is persoonlijk, direct, gestructureerd, denkt mee en komt met oplossingen.

Anita neemt alle online-techniek voor mij uit handen, zodat ik bezig kan zijn met de uitvoering van mijn activiteiten voor Boa Balanca. Dank je Anita, voor mijn professionele online uitstraling.

Mijn visie: werk met de beste mensen. Anita is voor mij één van die beste mensen. Op naar ons volgende project.

Elly Kassenaar
Boa Balanca

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.