Corine van Zoelen

Branding, logo, website én haar aanbod volledig geautomatiseerd

Corine was in de voorgaande jaren succesvol als De Yoga Business Coach, maar tijdens de Corona-periode heeft zij een shift ondergaan waardoor ze zich als coach inmiddels richt op een nieuwe doelgroep: Nieuwe Wereld Ondernemers.
Dat betekende dat ze zich moest herpositioneren en daar paste haar oude website en oude branding niet meer bij. En zo kwam Corine bij mij terecht.

Ik heb haar logo aangepast, branding ontwikkeld, nieuwe website gebouwd, haar academiesite is aangepast, al haar funnels zijn voorzien van de nieuwe huisstijl en al het digitale materiaal zoals e-books/werkboeken, visuals etc. zijn ook aangepast naar de nieuwe huisstijl.

{

Ik zocht iemand waarbij ik alles kon onderbrengen v.w.b. design én techniek en dat heb ik bij Anita en haar team gevonden.

“Ik wilde mijn bedrijf herpositioneren. Dat vergde een rebranding van mijn bedrijf en een nieuwe website. Anita is aan de slag gegaan en heeft mijn nieuwe website gebouwd, mijn logo een nieuw jasje gegeven met mooie nieuwe brandingkleuren die al verstopt zaten in mijn oude beeldmerk en mijn nieuwe branding ontwikkeld.
Mijn website is opgeleverd, mijn e-books voor mijn nieuwe training zijn klaar, mailtjes zijn ingericht met nieuwe look and feel, eigenlijk alles dat visueel is is nu omgezet naar de nieuwe branding.

Ik zocht iemand waarbij ik alles kon onderbrengen v.w.b. design én techniek en dat heb ik bij Anita en haar team gevonden.
Haar team is op elkaar ingespeeld en bewerkt en plaatst wekelijks mijn podcast. Anita zit al jaren in het online ondernemersvak en heeft hierdoor aan een half woord genoeg en denkt met je mee. Dit vind ik erg prettig.”

Corine van Zoelen

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.