Elle Dawson

Vorig jaar had ik de online leeromgeving (online academie) van Elle al gebouwd. Ze had echter nog geen noodzaak gezien voor een website.
Nu kwam ze bij mij met de vraag of ik een salespagina voor haar online programma wilde maken. Aangezien ze uitgebreide tekst aanleverde, heb ik haar toen voorgesteld om met die informatie een website voor haar te bouwen. Hieronder kun je het resultaat bekijken.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Headers voor Facebookpagina’s,  Facebookgroepen en nieuwsbrieftemplate

{

Anita heeft de gave om echt jouw unieke energie te vangen en dat om te zetten in beeld.

“Anita is mijn steun en toeverlaat bij projecten waarbij ik niet goed weet waar ik zal beginnen. Zo heeft ze mij het afgelopen jaar meegenomen in het proces van bouwen van een online academie en alles wat daarbij komt kijken. Wat een Pro! Anita pakt lekker door, werkt precies én supersnel, geeft een schop onder de kont als de boel stagneert en denkt mee. Ik ben heel blij met het resultaat en dat smaakte meteen naar meer: een nieuwe website creëren die weergeeft wie ik ben en waar nu sta!

Anita is heel erg goed in haar vak. Ze is creatief, heeft gevoel voor ontwerp en daarbij heeft zij de gave om echt jouw unieke energie te vangen en dat om te zetten in beeld. Je ziet dat terug in de projecten die ze gedaan heeft; elke site ademt een andere sfeer. In mijn geval, dat wat er vanuit flow en fijne samenwerking ontstond, was zo ‘mij’, dat het me raakte. De reacties van mensen die het dichtst bij mij staan: ‘Mooi! Je site. Zacht! Echt! Fijn gevoel’ en ‘Ooh wat mooi..helemaal jij’ bevestigden dit nog eens extra.

Dankjewel Anita, dat je mij ontzorgt zodat ik me kan richten op wat ik het liefste doe!”

Elle Dawson
Ascension by Food

DE PROFESSIONELE UITSTRALING
DIE PAST BIJ DE PROFESSIONAL DIE JIJ INMIDDELS BENT

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.