Elenchis

Erica Rijnsburger

Erica is een mooi voorbeeld van een ondernemer die bij mij kwam om een nieuwe website en waarbij we gaandeweg ook andere zaken hebben ontwikkeld of geprofessionaliseerd. Want naast haar nieuwe website die nu is gelanceerd, heb ik ook de brochures voor haar retraites geprofessionaliseerd en aangepast naar de nieuwe huisstijl die we hebben ontwikkeld, maar komen er ook nog een aantal betaalde e-books én de Academie voor Bewustzijnsontwikkeling, een online leeromgeving, waar zij haar online programma gaat aanbieden. Juist ook omdat er dus betaalde e-books en een betaald online programma zal worden aangeboden, heb ik de technische inrichting van het online betalen, maar ook een aantal optins voor haar ingericht. Een typisch geval van voortschrijdend inzicht en daardoor nog professioneler naar buiten treden dan in eerste instantie nodig leek. The full package!

Erica wilde met haar aanbod vooral de nadruk wilde leggen op het innerlijk en persoonlijke ontwikkeling. Haar core business is zelfbewustzijnsontwikkeling. Daarnaast  is zij ook een enorm natuurmens en die elementen heb ik geprobeerd allemaal in haar nieuwe site en huisstijl te laten reflecteren. De site moest vooral rust uitstralen. Om die reden hebben we ook structuur aangebracht in de nieuwe site, ook omdat haar oude website behoorlijk onoverzichtelijk was geworden.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Diverse brochures t.b.v. retraites

{

Anita is niet alleen vakvrouw op het gebied van rebranding, maar ook een projectleider, luisterend oor, meedenker, bewaker, behoeder, creatieveling. Eigenlijk het schaap met 5 poten waar zoveel mensen naar op zoek zijn.

Hoewel mijn oude website ‘nog’ maar 7 jaar oud was, was de technologie behoorlijk achterhaald. Op telefoon en tablet was hij niet goed leesbaar en de navigatie vrijwel onbestuurbaar. Langzaam maar zeker werd het ook een onoverzichtelijk geheel. Vriend en collega Lars Faber kwam laaiend enthousiast terug van een bezoek aan zijn nicht Anita Faber. ‘We hebben gewoon 20 jaar stil gestaan met marketing, website enzovoorts’, was zijn reactie. Hij sprak met zoveel lof over de enorme kennis van Anita dat ik het bouwen van een nieuwe website aandurfde. Ik nam dezelfde middag nog contact met haar op, niet wetende welke reis ik zou beginnen. En dat is maar goed ook. Er is zo ongelooflijk veel dat je al snel kunt verdwalen. Anita heeft me echter door allerlei lastige beslissingen heen geloodst. Ze kwam met vragen waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Als ik afdwaalde van mijn eigen visie, dan kwam ze terug met ‘volgens mij was dit je doel’. Anita is niet alleen een ter zake kundige vakvrouw, maar ze begeleidt het proces op een grandioze manier. Ze bewaakt het budget, ze houdt je vast aan je eigen koers, is altijd bereid om mee te denken, is eerlijk en nuchter en heeft een grote dosis humor. En bovenal: wat uit haar handen komt heeft een ongelooflijke grote creativiteit. Daarmee is Anita niet alleen maar een vakvrouw op het gebied van rebranding, maar tegelijkertijd een projectleider, luisterend oor, meedenker, bewaker, behoeder, creatieveling. Eigenlijk het schaap met 5 poten waar zoveel mensen naar op zoek zijn. Maar bovenal is ze een uitstekende reisleider voor zoiets persoonlijks als een nieuwe website. En onze reis is nog niet afgelopen, want er gaat nog meer komen aan een online leeromgeving, e-books, nieuwsbrieven en brochures voor de toekomst. Anita: echt, zonder jou had ik dit traject niet gekund, niet gedurfd. Ongelooflijk bedankt.

Erica Rijnsburger
Elenchis – Academie voor Bewustzijnsontwikkeling

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.