HOUSE OF HAPPINESZ
RAIZA GOSENS

Vorig jaar had ik de online leeromgeving (online academie) van Raiza Gosens al gebouwd. Ze zag destijds nog geen noodzaak voor een website. Haar bedrijf is echter flink aan het groeien en ontwikkelen. Haar aanbod breidt zich uit en ze werkt inmiddels met een team. Daarnaast wil ze in de komende maanden 2 nieuwe online programma’s aan haar academie toevoegen.

Al met al werd de noodzaak voor een brand zichtbaar. En om die reden heb ik voor Raiza een brand ontwikkeld en haar website en andere uitingen voor haar gemaakt.

Samen met Raiza heb ik gekeken naar haar wensen, haar missie en visie, haar doelgroep (kinderen, jongeren maar ook volwassenen), haar aanbod, haar werkgebied en tot slot zij gaf mij voorbeelden van websites die haar aanspraken. Op basis van die informatie heb ik haar branding ontwikkeld en doorgevoerd.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Headers voor Facebookpagina’s,  Facebookgroepen en nieuwsbrieftemplate

{

Twee keer een schot in de roos!

“Anita Faber heeft me eind 2018 geholpen met het opzetten van de online leeromgeving van House of Happinesz. Het was destijds gelijk recht in de roos en precies zoals ik wilde.
Toen ze haar nieuwe weg in sloeg met rebranding was dat het moment dat ik mijn website wilde lanceren met de look en feel die bij de groei van mijn bedrijf passen. Haar eerste ontwerp was weer een schot in de roos! Anita voelt goed aan wat je wilt en denkt ook graag mee. Ik ben weer helemaal tevreden en happy!

Raiza Gosens
House of Happinesz

DE PROFESSIONELE UITSTRALING
DIE PAST BIJ DE PROFESSIONAL DIE JIJ INMIDDELS BENT

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.