Irma van der linden

Irma Van Der Linden is één van de ondernemers die al een aantal jaar klant bij mij is. Zij is een mooi voorbeeld van hoe je ‘je jas’ niet meer passend kan voelen na een paar jaar ondernemen. Hoe je (soms met hulp) een andere richting kunt vinden, je aanbod anders kunt gaan neerzetten of een andere doelgroep kunt kiezen, en dus gaat herpositioneren. En bij die herpositionering was ook rebranding nodig. Eén van de beslissingen daarbij was ook dat zij niet meer verder ging met haar website www.retraite-academie.nl, maar onder haar eigen naam www.irmavanderlinden.nl.

Naast een nieuw logo en een nieuwe website hebben we haar nieuwe brand ook doorgevoerd in haar e-books en templates voor social media en haar nieuwsbrieven zodat alle uitingen in lijn zijn met elkaar.

Hieronder zie je een aantal uitingen in haar nieuwe branding.
Lees hier wat Irma zelf zegt over de rebranding die ik voor haar heb verzorgd.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Ontwerp nieuw logo

Diverse e-books

Diverse e-books

Ontwerpen voor social mediaberichten

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen, maar ook voor haar nieuwsbrieven en mails.

{

De professionaliteit, de creativiteit en de inzet van Anita zijn van een ongekend hoog niveau

Een paar maanden geleden liep ik vast in mijn eigen bedrijf. Het stroomde niet meer, ik voelde de flow en het plezier niet meer. Het moest anders en met de juiste begeleiding van een fantastische coach koos ik mijn nieuwe richting. Bij die herpositionering hoorde ook een nieuwe uitstraling en daar kon ik gelukkig de hulp van Anita bij inroepen.

We zijn samen aan het creëren van een nieuwe branding begonnen en dat ging niet over 1 nacht ijs. Ik had namelijk zelf ideeën voor een logo en kleuren, maar de creaties die daaruit volgden, ‘pasten’ me niet. Er was nog meer zelfwerk nodig, want de onvrede over de positie en uitstraling van mijn bedrijf stond niet op zich. Ik was als ondernemer gegroeid en was ook mezelf daar een beetje in kwijt geraakt. Het was dus niet een kwestie van ‘alleen maar’ een nieuwe branding. Nee, ik moest mezelf opnieuw uitvinden.

Naast Anita had ik ook een styling specialist ingehuurd en heb ik een nieuwe fotoshoot laten maken en daardoor kwam de nieuwe Irma van der Linden tevoorschijn.

Anita heeft mij in dit proces steeds bij gestaan. Uiteindelijk voelde zij nog eerder dan ikzelf aan wat bij mij past en wat ik wil uitstralen naar mijn doelgroep. Het ontwerp voor mijn nieuwe logo was een schot in de roos en vanaf dat moment was het creëren van mijn nieuwe website en branding een feest met een geweldig resultaat. Ook de ontwerpen voor e-books en social media uitingen zijn briljant en zal ik met veel plezier in gaan zetten. De professionaliteit, de creativiteit en de inzet van Anita zijn van een ongekend hoog niveau en ik ben heel dankbaar dat zij mij geholpen heeft bij mijn rebranding en herpositionering.

Irma van der Linden
Retreats powered by Irma, toeristisch adviseur en spreker

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.