Karlijn tempelman

academie voor
therapeuten & huidexperts

full package – op alle vlakken passend bij de professional die karlijn is

Karlijn kwam bij mij met een aantal wensen. Ze was ooit gestart met een zelfgebouwde website en webshop om haar trainingen aan te bieden. Hierbij was ze veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van facturen en e-mailverkeer. Naast haar behoefte aan het automatiseren van processen voelde ze ook dat haar uitingen niet meer pasten bij de professionaliteit die zij inmiddels als ondernemer had ontwikkeld.

En zo kwam Karlijn bij mij terecht voor beide: het automatiseren van haar trainingsaanbod én het professionaliseren van haar uitingen.Ik heb dus haar hele huisstijl aangepast, inclusief een nieuw logo en vervolgens een nieuwe website en een nieuwe online academie gebouwd. In de academie biedt zij nu meerdere opleidingen en trainingen, kan men eindtoetsen doen en krijgen de deelnemers automatisch een certificaat als zij geslaagd zijn.

Full package dus. Gelijk op alle vlakken als professional naar buiten treden. Tot en met de social media headerafbeeldingen.
Wil jij dit ook? Dan zijn wij mogelijk een goede match!

Logo & branding ontwerp

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

E-learningplatform

Digitale werkboeken en naslagwerken

Headers voor social media en FB groepen

{

Mijn samenwerking met Anita is de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn bedrijf nog verder te laten groeien en ontwikkelen, zonder nog meer uren te gaan werken.

“Met mijn bedrijf ben ik gestart met een zelfgebouwde website en webshop om mijn trainingen aan te bieden. Hierbij was ik veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van facturen en e-mailverkeer. Naast mijn behoefte aan het automatiseren van processen voelde ik ook dat mijn uitingen niet meer pasten bij de professionaliteit die ik inmiddels als ondernemer heb ontwikkeld. Bij Anita kon ik terecht voor beide: het automatiseren van mijn aanbod én het professionaliseren van mijn uitingen. Anita heeft dus mijn hele huisstijl aangepast, waarbij het logo en kleurkeuze binnen een paar dagen klaar waren. En vervolgens een nieuwe website en een nieuwe online academie.
Alles is nu ook geautomatiseerd en dit scheelt mij erg veel tijd en energie waardoor ik meer tijd heb voor het ontwikkelen van nieuwe trainingen.
De samenwerking, die zich voortzet omdat zij echt een totaaloplossing bieden bij het inrichten van de technische kant, ervaar ik als heel erg prettig. Niet alleen de technische kant wordt efficiënt opgepakt, ook denken Anita en haar team mee met oplossingen en workflow.
Mijn samenwerking met Anita is de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn bedrijf nog verder te laten groeien en ontwikkelen, zonder nog meer uren te gaan werken. Dank je wel Anita!!!”

Karlijn Tempelman
Academie voor therapeuten & huidexperts

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.