Marlies mansveld

Online quiltacademie

Marlies kwam bij mij op doorverwijzing van haar business coach Veronique Prins.  De wens van Marlies is om een breder, jonger publiek aan te trekken. Ze wil heel graag laten zien hoe leuk het is om te quilten en hoe mooi quilts kunnen zijn, omdat de buitenwereld soms een wat stoffig idee heeft bij wat quilten is.

Bij de branding en website van Marlies was dus het belangrijk dat juist haar product de aandacht trekt. Dat de kleuren van haar quilts de boventoon voeren. Omdat ze ook een jonge, frisse, stoere uitstraling wilde heeft zij een fotoshoot laten maken in een industriele omgeving. De kleuren van de quilts kwamen hierdoor enorm goed naar voren. En om juist de foto’s eruit te laten springen, hebben we gekozen voor een rustige opmaak van haar website. Zwart, wit en grijstinten, afgewisseld met een achtergrond met een papierstructuur. En uiteraard een strak font, zodat alles in lijn zou zijn met elkaar.

Ook bij het ontwerpen van haar logo heb ik het strakke, industriele, maar ook de kleur van haar quilts laten terugkomen. Het beeldmerkje laat goed zien hoe een quilt is opgebouwd uit lapjes stof in verschillende kleuren en de naaimachine staat voor het quilten met de naaimachine (want je kunt ook quilten met de hand, maar dat biedt Marlies dus niet).

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Ontwerp nieuw logo

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen,
maar ook voor haar nieuwsbrieven en mails.

Ontwerpen voor social mediaberichten

E-book

{

Anita wist precies de sfeer te treffen die ik zocht. Ze luistert goed en is supercreatief. Je merkt aan alles hoe gedreven ze is om het beste eindresultaat te leveren.

“Ik ben bij Anita terecht gekomen op aanraden van mijn business coach. De website die ik had was verouderd en ik had geen duidelijke huisstijl. Ik had mijn website toen ik startte zelf gebouwd in WordPress, maar het zag er niet professioneel uit. Mijn vraag aan haar was dan ook om me te helpen om een professionele website voor me te maken met een moderne huisstijl.

Ik wil met mijn online quiltcursussen graag aan een veel breder (lees jonger) publiek laten zien hoe leuk quilten is. Daarom zocht ik naar een vernieuwende manier om mijn quilts te laten zien op de website. Anita was meteen enthousiast en kon mijn ideeën heel goed omzetten in mooie ontwerpen. Ze wist precies de sfeer te treffen die ik zocht. Ze luistert goed en is supercreatief. Mijn website is nog veel mooier geworden dan ik ooit had kunnen bedenken.

Ook heeft ze mijn gratis materiaal (e-book, snelcursus en challenge) aangepast naar de nieuwe huisstijl en ook beeldmateriaal ontworpen voor social media berichten en zelfs ook de headers voor mijn zakelijke pagina’s op social media.

De samenwerking verliep ook heel fijn. De website die ik had was al best uitgebreid, en mijn systeem was soms rondweg chaotisch te noemen. Anita weet heel goed orde in de chaos te scheppen op een prettige manier. Ze denkt overal aan en kwam met veel goede ideeën. Je merkt aan alles hoe gedreven ze is om het beste eindresultaat te leveren.

Dit is zeker niet de laatste keer dat ik met Anita heb samengewerkt. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en het is fijn om met haar te sparren. Het aanpassen van mijn webinar en webinarpresentatie naar de nieuwe huisstijl en het ontwerpen van visitekaartjes is het volgende dat ze voor me gaat doen.”

Marlies Mansveld
Online Quiltacademie

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.