Michèle Hecker Retreats

Michèle Hecker is een mooi voorbeeld van herpositioneren. Zij gooide het roer om met haar bedrijf en besloot dat het organiseren van retreats haar nieuwe koers werd. Om die reden moest ook haar oude website volledig om en dat pakte ze direct goed aan met de wens voor een geheel nieuwe huisstijl. 

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen, maar ook voor LinkedIn en haar nieuwsbrieven en mails.
Uiteraard allemaal op de juiste, bruikbare formaten.

Hierboven: Facebook zakelijke pagina

Hierboven: LinkedIn persoonlijke profielpagina en bedrijfspagina

Hierboven: Template voor header nieuwsbrieven

Diverse e-books

{

Ik was op zoek naar iemand die mijn business naar een hoger level kon brengen en dat zeker gelukt!

“Wauw, wat een fantastische site heb je voor mij gemaakt! Het mooie is dat je precies in beeld hebt kunnen brengen wat ik in mijn hoofd had. De vorm, de kleuren, de uitstraling, echt super!!
Vorig jaar werkte ik samen met Irma van der Linden van de Retraite Academie. Via haar heb ik mijn retreats kunnen finetunen. Haar website vond ik er heel professioneel uitzien en op die manier ben ik bij jou terecht gekomen. Ik was op zoek naar iemand die mijn business naar een hoger level kon brengen en dat zeker gelukt!
Je zorgde ervoor dat we gestructureerd te werk gingen en de communicatie liep daardoor helder. Je gaf mij tips en advies en dat zie je terug in de huisstijl, op de site en in alle andere uitingen. Dank je wel Anita, voor de samenwerking en het mooie resultaat. Ik verheug mij erop om de volgende stappen te zetten!

Michèle Hecker
Michèle Hecker Retreats

DE PROFESSIONELE UITSTRALING
DIE PAST BIJ DE PROFESSIONAL DIE JIJ INMIDDELS BENT

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.