MiR Inner Work

Mirjam den Boer

Branding, logo, website én haar aanbod volledig geautomatiseerd

Nadat Mirjam op mijn website las dat ik haar kon ontlasten van het technische ‘gedoe’ en het tijd en ruimte zou bieden voor het werk wat zij echt wil doen, benaderde ze mij direct. Ze liep behoorlijk vast in het automatiseren van haar aanbod en ze was toe aan een nieuwe website omdat ze zelf een groei had doorgemaakt.

De opdracht omvatte het ontwikkelen van branding, het maken van een logo, het bouwen van een nieuwe website en haar aanbod volledig automatiseren. 

Moodboard

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Logo & branding ontwerp

Headers voor social media en nieuwsbrieven

{

Anita heeft een heel overzichtelijke website gebouwd, met een branding en uitstraling die echt bij mij past. Zij denkt heel sterk met je mee, komt met suggesties en daagde me regelmatig uit helder te zijn over mijn boodschap.

“Ik heb Anita Faber meteen benaderd voor hulp nadat ik op haar website las dat zij mij kon ontlasten van het technische ‘gedoe’ en het tijd en ruimte zou bieden voor het werk wat ik echt wil doen. Ik liep behoorlijk vast in het automatiseren van mijn aanbod en ik was toe aan een nieuwe website omdat ik zelf een groei had doorgemaakt.
Ik ben enorm blij dat ik met haar in zee ben gegaan. Er staat nu een website met een heldere boodschap en overzicht van mijn aanbod dat nu ook gelijk is geautomatiseerd. Het geeft zo’n heerlijk gevoel dat een cliënt nu kan vinden wat die nodig heeft.
Anita heeft een heel overzichtelijke website gebouwd, met een branding en uitstraling die echt bij mij past. Zij denkt heel sterk met je mee, komt met suggesties en daagde me regelmatig uit helder te zijn over mijn boodschap. Anita pakt alles heel snel aan, ik moest wel af en toe even in tempo bijschakelen. Ik ben echt dankbaar dat ik nu met haar team kan samenwerken in de toekomst; het technisch inrichten van mijn workshops en (online) trainingen en bouwen van e-mailfunnels. Betalingen worden online gedaan en mijn cliënten en deelnemers aan trainingen krijgen automatisch mails. Er is een grote ‘technische’ last van mijn schouders af en ik voel nu veel meer vrijheid voor de toekomst.”

Mirjam den Boer
MiR Inner Work

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.