Sabine van Dijk

Sabine van Dijk is klant bij mij sinds 2016. In die tijd heeft zij zich ontwikkeld en is zij gegroeid. Dat zorgde ervoor dat zij net al veel andere ondernemers ‘uit haar jasje was gegroeid’. Alle uitingen die de afgelopen jaren door haar waren gebruikt, die ik ook al voor haar ontwikkeld, was ze ontgroeid. Een mooi voorbeeld van een ondernemer die toe was aan rebranding dus.

Ik heb een nieuwe huisstijl ontwikkeld, haar nieuwe website gebouwd, al haar materialen, inclusief haar e-books aangepast zodat zij in 1 keer met haar volledig vernieuwde huisstijl naar buiten kon treden.

Ook vroeg Sabine mij om haar academiesite die ik in 2016 voor haar had gebouwd te restylen naar haar nieuwe branding zodat ook die in lijn was met al haar uitingen. Haar “Essence NLP Academie” kreeg ook een nieuwe naam: De 5D Academie.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Academiesite
met 3 online programma’s incl 21 digitale werkboeken

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen, maar ook voor haar nieuwsbrieven en mails.

Diverse e-books

{

Het was een mooi proces van het samen laten ontstaan. Alles past nu weer bij wie ik ben en wat ik doe

Dankjewel Anita voor het maken van mijn nieuwe website, de rebranding en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben erg blij en zeer tevreden met de nieuwe branding die je voor mij hebt ontworpen.
Het was een mooi proces van het samen laten ontstaan. Alles past nu weer bij wie ik ben en wat ik doe, zo heel trots op en de uitstraling is top. Warm, mooi, dichtbij, persoonlijk, duidelijk en professioneel.

Sabine van Dijk

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.