Rachel levi

Teken je les

Eigenlijk is dit geen echt rebrandingtraject, maar het is wel een mooi voorbeeld om te laten zien hoe professionele en eenduidige uitstraling je bedrijf helpt te groeien. Eind 2017 kwam Rachel Levi bij mij met de vraag of ik haar online leeromgeving www.huisvanverbeelding-academy.nl wilde bouwen. Ze had een duidelijke visie en wist ook al dat ze direct twee online programma’s wilde gaan aanbieden. Dat werd een groot succes. Haar website www.huisvanverbeelding.nl waarmee ze zich voornamelijk op de zakelijke markt richt, heb ik ook geprofessionaliseerd en ook haar personal brand site www.rachel-levi.nl volgde daarna.

Vervolgens besloot ze een groot event te organiseren, eveneens gericht op de zakelijke markt. Het werd www.chaosindeorde.nl en ook voor de bijbehorende website en achterliggende technische inrichting schakelde ze mij weer in.

Haar tweede boek, genaamd “Teken je les”, is nu gepubliceerd en bedoeld voor het onderwijs. Een nieuwe doelgroep dus. En daarmee moest er ook een nieuwe site komen, www.tekenjeles.nl. Hieronder zie je alles over deze opdracht voor de lancering van Teken je les.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen, maar ook voor haar nieuwsbrieven en mails.

{

Anita snapt direct wat we nodig hebben en zoekt naar manieren om het technisch en visueel zo in te richten dat 'het klopt'

“Anita en ik werken al een aantal jaren samen. Met haar team verzorgt Anita al onze websites. Omdat we een veelzijdig bedrijf zijn, met een heel diverse dienstverlening, hebben we gekozen voor verschillende merken. Alle sites zien er prachtig uit. Én, wat ik belangrijker vind: ze passen bij onze identiteit, sluiten mooi op elkaar aan en stralen uit waar we voor staan. Een inspirerend en creatief bedrijf. Anita is zelf óók creatief. Ze snapt direct wat we nodig hebben en zoekt naar manieren om het technisch en visueel zo in te richten dat ‘het klopt’. Omdat Anita met een team werkt is er altijd continuïteit. Deze betrouwbaarheid is voor mij onmisbaar.

Rachel Levi
Huis van Verbeelding, initatiefnemer Chaos in de orde en auteur

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.