Vrouw & Praktijk

Branding, website, weggever en alles volledig geautomatiseerd

Maaike van Vrouw & Praktijk kwam bij mij met de wens om een website te laten bouwen. Omdat zij ook graag alle processen zoveel mogelijk wilde automatiseren heb ik ook de technische inrichting verzorgd en haar gratis hormoonchecklist vormgegeven zodat zij die ook meteen kon gaan aanbieden.

Doordat de processen zijn geautomatiseerd kan haar gratis hormoonchecklist nu worden aangevraagd en gedownload en kan men de bloedtest aanschaffen en direct online betalen. Ook haar cyclus- en hormoonconsult kan direct worden geboekt en online betaald en na afronding van de betaling ontvangt men automatisch een mail waarmee ze de afspraak voor het consult kunnen inplannen. Vervolgens ontvangen ze dan ook direct per mail de inloggegevens voor die Zoom-meeting.

Niet alleen presenteert zij zichzelf nu met een professionele website, maar dus ook een professionele technische inrichting erachter. En daar waar mogelijk heb ik ook geadviseerd over hoe bepaalde zaken konden worden verbeterd, want met mijn ervaring weet ik inmiddels hoe sommige dingen efficienter kunnen of dat ze werken.

{

de samenwerking met Anita heeft mij niet alleen een prachtige website opgeleverd, maar ook zijn alle processen geautomatiseerd én de vormgeving van mijn gratis hormoonchecklist was een schot in de roos, precies zoals ik hem in mijn hoofd had.

Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik bij Anita terecht kwam, maar na het eerste gesprek merkte ik direct dat we een klik hadden. Ze was enthousiast, vol met ideeën en ik merkte dat ze erg veel ervaring in huis had. Ze heeft me heel erg door het hele proces geholpen, want ik had oprecht nooit door dat er zoveel kwam kijken bij het bouwen van een website. Anita is heel toegankelijk en reageert snel. Dus het was heel fijn samenwerken. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelf een stuk minder mails heb (die ik uiteraard met liefde beantwoordde) en nu meer tijd over heb voor andere dingen. Dit omdat alle processen geautomatiseerd zijn en klanten nu ook direct kunnen betalen. Om mij werk uit handen te nemen bood ze mij aan om een gratis hormoonchecklist vorm te geven, een schot in de roos, want ze vertaalde direct mijn beeld (in mijn hoofd) om naar een prachtige checklist. Ik ben ontzettend blij dat we op elkaars pad zijn gekomen, het heeft mij een prachtige website opgeleverd maar ook veel meer tijd die vrijgekomen is!”

Maaike Visser
Vrouw & Praktijk

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.