Youfacilitate

Toen Maaike Sauerborn en Pepijn Nicolas in 2017 startten met hun bedrijf Youfacilitate heb ik hun website en online leeromgeving gebouwd en hun huisstijl destijds vormgegeven. Ruim 2 jaar later heeft hun bedrijf zich zo snel ontwikkeld dat ze toe waren aan een digitale herpositionering. Een rebranding voor hun website en andere online uitingen.

Hieronder zie je een aantal uitingen in hun nieuwe branding.
Lees hier wat zij zeggen over de rebranding die ik voor hen heb verzorgd.

Website
Bekijk hieronder screenshots van een aantal pagina’s

Headers voor Facebookpagina’s en Facebookgroepen, maar ook voor nieuwsbrieven en mails.

Ontwerpen voor social mediaberichten

Diverse e-books

{

Persoonlijk, kritisch en proactief denkt Anita mee over o.a. de positionering, de bruikbaarheid en digitale toepasbaarheid.

“Ons bedrijf heeft zich na de start in 2017 zo ontwikkeld dat we eind 2019 echt toe waren aan een digitale herpositionering. Onze dienstverlening, onze trainingen en events en ons nieuwe team in een helder, overzichtelijk en professioneel nieuw jasje. Een passende huisstijl die onze ontwikkelde identiteit weerspiegelt. Zeg maar gerust een totale rebranding! Anita is al vanaf het prille begin in 2017 betrokken bij alles wat digitaal nodig is om ons merk neer te zetten. Ze bouwde destijds ook onze website en academiesite. En meer dan vanzelfsprekend dat Anita onze rebranding nu ook weer op zich nam. Persoonlijk, kritisch en proactief meedenkend, zoals ik dat graag heb, denkt Anita mee over o.a. de positionering, de bruikbaarheid en digitale toepasbaarheid.
Een vernieuwde website die ons helemaal kenmerkt! Ik ben vet trots op het resultaat.“

Maaike Sauerborn
Eigenaar Youfacilitate

DE PROFESSIONELE UITSTRALING
DIE PAST BIJ DE PROFESSIONAL DIE JIJ INMIDDELS BENT

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.