intuïtieve & creatievesparringpartner

intuïtieve en creatieve sparringpartner

Als intuïtieve & creatieve sparringpartner help ik jou je richting (weer) vinden en zet ik je met nieuwe energie weer in de actiestand.

Je hebt al een mooie (online) business opgebouwd, maar af en toe heb je toch behoefte aan iemand om mee te sparren over de toekomst van je bedrijf, je wensen en creatieve ideeën en de strategie om dat te bereiken.

Het overkomt ons allemaal als ondernemer; je komt op een punt dat je voelt dat er meer mogelijk is, maar wat dan? En hoe dan?
Of je voelt dat het bedrijf dat je nu hebt eigenlijk niet meer passend voelt bij wie jij geworden bent en mogelijk ben je zelfs zoekende naar je richting omdat je die even kwijt bent.

Hoe fijn is het dan om met iemand in gesprek te gaan die snel, scherp en buitengewoon creatief is in haar denken.
Iemand met wie je jouw ideeën of overdenkingen kunt bespreken, die op hoog niveau met je meedenkt en je inzichten geeft die je in staat stellen om tot actie over te gaan. Waarmee je kunt brainstormen over nieuwe concepten, marketing en de technische aspecten van je plannen.

Ik luister, denk mee en ga je intuïtief adviseren. Mijn doel is om je te inspireren, motiveren, nieuwe ideeën of mogelijkheden te geven en je weer met nieuwe energie in de actiestand te zetten. Want het is natuurlijk de bedoeling dat je je doel(en) gaat bereiken!

Waarom met mij sparren?

Omdat ik ik ben!

Mijn Human Design profiel: Intuïtieve Projector 4/6

Een projector is hier om te veranderen, verbeteren en efficiënter maken van wat er al is. Een projector is hier om te gidsen, leiden en sturen van de energie van de andere types.

De gave van een projector is dat ze dingen zien op een manier die anderen niet kunnen. Ze zien het grotere geheel. Ze zien waar dingen wel of niet goed lopen en welke andere manieren er zijn om iets te verbeteren.

Een projector kan door het delen van zijn inzichten echt een gids zijn voor anderen. Een projector is ook een verbinder en een netwerker.

Creatief en intuïtief sparringpartner

De strategie die bij mij past is ‘wachten op (h)erkenning en wachten op een uitnodiging’. Vandaar dat ik vooral deel wat ik doe en pas als men mij vraagt om hulp of om mijn mening of visie, dan geef ik die. “Op uitnodiging” dus.

Verder ben ik een ‘splenic authority’, wat inhoudt dat ik een feilloze intuïtie heb en dat ik daar volledig op mag vertrouwen.
En dat is ook wat ik doe. Ik kan in ‘a split second’ beslissingen nemen op basis van mijn intuïtie. Door mensen kan dit ook nog wel eens worden gezien als impulsief, maar een beslissing nemen betekent niet altijd dat je er ook direct naar handelt. Ik ga ook niet met iedereen een samenwerking aan, ik volg daarin wat mijn intuïtie mij vertelt.

Die intuïtie gebruik ik ook om mijn klanten ‘in te voelen’ en op hen af te stemmen, als sparringpartner, maar ook bij het ontwikkelen van branding, het bouwen van websites en al mijn andere creatieve werk. Dit kun je ook teruglezen in de reviews die je hier op mijn website en in Google vindt.

Anita en onze sparringsessies zijn beiden van zeer grote invloed geweest. Ik bemerkte dat elke keer wanneer er een gesprek was geweest ik gemotiveerd was, er was iets in mij geraakt op een andere manier dan wanneer ik afgelopen jaren zelf iedere keer van alles ging ontwikkelen en schrijven. Het was alsof Anita een andere bron in mij kon aanboren.

Natuurlijk weet ik ook dat ik degene ben die hiervoor openstaat, dat ik degene ben die uiteindelijk naar aanleiding van sparringsessie de koe bij de horens moet vatten en aan de slag moet gaan. De deuren die zij in mij weet open te zetten, of door in mij iets te raken of door haar enorm grote netwerk met mij te delen, weet ze elke keer op precies het juiste moment, precies de juiste snaar te raken. Mij net even die naam te noemen van iemand die mij kan helpen met de volgende stap of iemand met wie ik via haar in contact kom en de samenwerking aan kan gaan.

Enorm blij en dankbaar ben ik dat ik het mezelf heb toegestaan dit mooie mens, dit mooie wezen in mijn leven een rol te laten spelen waarbij zij zowel privé als zakelijk een enorme inspiratie is.

Niet alleen heeft zij mij geholpen met rebranding, een nieuwe website en online academie en alle technische irnichting, maar juist ook onze sparringsessies hebben ervoor gezorgd dat ik mijzelf mag uitdagen buiten mijn zelf gecreëerde box te gaan ontvouwen. Elke keer weer buiten mijn eigen comfortzone te gaan kijken en dat is iets waarbij het heel fijn is dat ik kan rekenen op de veilige omgeving die Anita Faber mij biedt als zakenpartner en inspiratiebron. Zij is hierbij mijn spiegel, die vaak ziet wat er bij mij gebeurt en wat er nodig is om mij uit te dagen om net die stap verder te durven gaan en nog meer te durven ontvangen en te ontvouwen.

Dank je wel Anita, voor alles wat je afgelopen jaren hebt gedaan en dat jij zo’n grote inspiratiebron voor mij mag zijn.

Veel liefs, Karlijn Tempelman

Bron: De top 10 beste business coaches voor coaches 2022
https://bedrijvenconsultant.nl/beste-business-coaches-voor-coaches/

Losse
Sparringsessie

1,5 uur lang samen brainstormen over jouw business.
Samen sparren we over de toekomst van je bedrijf, je creatieve ideeen, je wensen en doelen. Ik luister, denk mee en ga je intuitief adviseren. Het doel is om je te inspireren, motiveren en je weer met nieuwe energie in de actiestand te zetten.

Voorafgaand aan het gesprek ontvang ik informatie over jouw bedrijf, jouw wensen, doelen, uitdagingen en eventuele ‘vastlopers’, zodat ik voorbereid ben als we de sessie starten.

Z

1,5 uur per sessie

Z

Exclusief 1 op 1

Z

Op afspraak

Z

Online of live
Indien live bij mij in Emst (Veluwe)

Z

In overleg is langer ook mogelijk tot max. 4 uur. Uiteraard wordt de investering dan pro rato aangepast.

€ 195,-

Sparringsessies
exclusief – on demand

Je bent al wat jaartjes ondernemer en je bedrijf loopt eigenlijk prima. Je hebt duidelijk voor ogen waar je naartoe wilt en hebt geen behoefte aan uitgebreide coachtrajecten.
Wat je echter wel nodig hebt, is de mogelijkheid om regelmatig in gesprek te gaan met iemand die snel, scherp en buitengewoon creatief is in haar denken. Iemand met wie je jouw ideeën kunt bespreken, die op hoog niveau met je meedenkt en je inzichten geeft die je in staat stellen om tot actie over te gaan. Ook is het belangrijk dat je met deze persoon kunt brainstormen over nieuwe concepten, marketing en de technische aspecten van je plannen.

Z

15 uur – 1 jaar geldig

Z

Exclusief 1 op 1

Z

On demand

Z

Online of live
Bij jou op locatie bij sessies van 2,5 uur of langer. Uiteraard kan het ook bij mij in Emst (Veluwe)

Z

Min. 15 minuten per sessie

€ 1895,-

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

is dit precies wat je zocht en voel je een ‘ja’?

Stuur me dan even een mail op anita@anitafaber.nl!