technische totaaloplossing

technische totaaloplossing

Samen met mijn team bied ik een scala aan technische ondersteuning. Hulp bij het online ondernemen in de breedste zin.
Alle randverschijnselen die zo veel tijd in beslag nemen en je eigenlijk beperken, maar die wel noodzakelijk zijn voor het succes en de groei van je onderneming.

Hieronder staan de meeste zaken vermeld waarmee we jou kunnen helpen je digitale basis goed in te richten.
Staat jouw wens er niet bij? Laat het me weten en we gaan samen kijken hoe we ook dat kunnen aanpakken.

Z

Ontwikkelen/ verbeteren van je online aanbod

Z

Het vergroten van je online zichtbaarheid en je online bereik

Z

Het automatiseren van processen en daardoor ruimte voor wat jou geld oplevert

Z

Groeien naar next level ondernemen

Technische totaaloplossing

Alles onder één dak!

WEBSITES

Het nieuw bouwen of restylen van je website. Uiteraard kijk ik samen met jou wat er verbeterd kan worden aan de opbouw en de inhoud. Ik creëer dus niet alleen een mooier ‘plaatje’, ik zorg er ook voor dat je website zorgt voor conversie.

Online leeromgeving/ academie

Een e-learning platform waarbij alles volledig is geautomatiseerd.
Van betaling tot aan inlog-gegevens en mailautomation, als je programma eenmaal staat heb je er op technisch vlak geen omkijken meer naar!

INTUÏTIEVE & CREATIEVE SPARRINGPARTNER

Heb je behoefte aan iemand met wie je jouw ideeën kunt bespreken, die op hoog niveau met je meedenkt en je inzichten en handvatten geeft die je in staat stellen om tot actie over te gaan?
Als intuïtieve & creatieve sparringpartner help ik jou je richting (weer) vinden en zet ik je met nieuwe energie weer in de actiestand.

Digitale toegankelijkheid

Jouw website toegankelijk is voor iedereen.
Ook voor o.a. slechtzienden, mensen die kleurenblind zijn, doven en slechthorenden.
Ik breng in kaart hoe je jouw website zo kunt verbeteren dat je 30% meer mensen bereikt.

automatiseren van processen

Hoe fijn is het niet als alles geautomatiseerd verloopt en je je niet bezig hoeft te houden met inschrijvingen, betalingen en facturen, bevestigingsmails, remindermails en follow up mails als het gaat om je trainingen of workshops?
You name it en wij kunnen het voor je automatiseren. Het is mijn specialisatie om te zien waar het binnen jouw bedrijf makkelijker of beter kan en welke zaken we kunnen optimaliseren en/of automatiseren.

sales-/ landingspagina's

Presenteer je aanbod op professionele wijze met een goed doordachte, converterende salespagina en een mooie opmaak. Verkopen gaat bijna vanzelf!

sales-/mailfunnels

Bij online marketing horen funnels. Funnels die ervoor zorgen dat jouw doelgroep een ‘customer journey’ doorloopt. Essentieel voor de ‘know-like-trust’-methode. Jij bent namelijk de reden dat mensen bij jou gaan kopen. Wij helpen je bij het bedenken en implementeren van converterende funnels.

Mailautomation, online betaling en facturatie

Het inrichten en beheren van je e-mailmarketingsysteem, online betaling en facturatie. De essentials bij het online ondernemen als je naar next level wil.

Optins & Weggevers

Het maken van weggevers (gratis e-books, gratis videoseries etc.) en ervoor zorgen dat de optins (dus inschrijven voor nieuwsbrief, aanbieden van je weggever, etc.) op je website worden gezet.

Challenges

Het ontwerpen, vormgeven, inrichten en realiseren van je challenge. Challenges kun je op verschillende manieren aanbieden. Of je nu een challenge via mails wil doen of dat je deze via webpagina’s met mooi opgemaakte werkboeken of video’s wil aanbieden, het kan allemaal.

webinars zonder zorgen

Besef jij je dat webinars je kunnen helpen met je zichtbaarheid en de zo belangrijke ‘know-like-trust’-methode? Maar is de drempel hoog? Kies dan voor ondersteuning en coaching bij je (eerste) webinar(s) en je draait je hand er niet meer voor om!

Adverteren / promotie

Adverteren op Facebook, Instagram, Linkedin, Google Ads. We zetten campagnes op, analyseren de resultaten en stellen deze in overleg met de klant waar nodig bij zodat een zo rendabel mogelijk resultaat wordt behaald. Een overzichtelijke investering met maximaal rendement.

social media content creatie & management

Het schrijven of redigeren van social media berichten, nieuwsbrieven en blogs.
Opzetten van een contentstrategie en content-kalender, het creëren van creatieve content, we plaatsen dit op social media, maken bijpassend beeldmateriaal of video’s en we monitoren de statistieken. Alles om jou op een structurele manier meer online zichtbaar te maken!

teksten schrijven & redigeren

Is schrijven niet jouw sterkste kant? Wil je graag je teksten laten checken op spelling en grammatica? Of wil je hulp bij het schrijven en/of redigeren van (converterende) teksten voor je website, online trainingen, salespagina’s, blogs, nieuwsbrieven, e-books en dergelijke? Merel helpt je er graag mee!

blogs, vlogs, plogs

Blogs, of je nou een geschreven blog, een videoblog (vlog) of een pictured blog (plog) wil, wij verzorgen de publicatie van ervan, inclusief SEO. Daarbij werken we met een handige handleiding, want SEO is geen makkie. Desgewenst denken we mee over de inhoud en beeldmateriaal.

nieuwsbrieven

Geen zorg meer over je nieuwsbrief. Wij verzorgen de opmaak en verzending van je nieuwsbrieven. Desgewenst denken we mee over de inhoud en beeldmateriaal.

videobewerking

Het bewerken van videomateriaal voor o.a. je online programma’s, promotievideo’s of videoreviews van klanten. Het bewerken kan bestaan uit professionele intro’s en outro’s, monteren en ondertitelen.

Podcastmanagement & audiobewerking

Werk je met audio’s, voor bijvoorbeeld podcasts of meditaties? Ik voorzie ze van intro’s, outro’s, achtergrond-muziek, etc. Jij levert de audio en ik maak er een professioneel geheel van. En uiteraard verzorgen we ook de publicatie/het uploaden op de kanalen (bijv. Spotify, Soundcloud, Youtube) erbij.

Voorbeelden:

Service & onderhoud websites en academiesites

Altijd je website en/of academiesite up to date, goed beveiligd tegen hackers en spam, technisch geoptimaliseerd en hulp bij technische problemen met je site(s).
Een service- en onderhouds-contract kan voor iedere website of academiesite worden afgesloten. Het is niet zo dat deze per se door Anita Faber moet zijn gebouwd.

Bij de meeste zaken die hierboven worden genoemd werken we met strippenkaarten van 10 uur.

Wij werken o.a. met de volgende systemen:

WordPress, Divi, Autorespond, Activecampaign, Mailblue, Wishlist Member, Learndash, Woocommerce, Gravity Forms, Plug & Pay, Calendly, Zapier, Vimeo en nog vele andere systemen en tools.

Dat doe ik niet alleen,
maar samen met mijn team!

Wil je zien wat ik zoal heb gecreëerd?

Online Business Creator®

Samen met jou kijk ik op strategisch vlak wat er nodig is om jouw bedrijf te ontwikkelen, te laten groeien. We bepalen wat er gedaan moet worden om jouw strategisch plan uit te voeren. En daar komt mijn team van Co-Creators om de hoek kijken. Een team van VA’s dat zorgt voor de uitvoering en technische realisatie van alles dat nodig is om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Zie mij als een adviseur. Een sparring partner die jou helpt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dit doe ik gebaseerd op mijn eigen ervaring, want ik ben ook ondernemer en ik heb dezelfde weg bewandeld die jij nu wilt gaan.

Actie is de sleutel tot succes

In de jaren dat ik onderneem hebben heel wat klanten de revue gepasseerd. Sommige bleven, sommige gingen. De sleutel tot succes is actie. De klanten die zelf niet in beweging kwamen, die niet bereid waren om uit hun comfortzone te stappen, die niet de inzichten kregen die nodig zijn om succesvol te worden, dat waren de klanten die gingen. Lees de succesverhalen van mijn klanten en je zult zien dat ze állemaal in actie kwamen en daardoor stappen hebben gezet. Zonder actie geen groei! Voorwaarde is wel dat jij zelf ook in beweging komt. Ik kan je erbij helpen, maar het is jouw bedrijf met jouw energie. En met mijn hulp gaat dat ervoor zorgen dat je groei en succes zult bereiken.

Dé toegevoegde waarde

We bedenken het niet alleen, ik zorg er met mijn team ook voor dat het gerealiseerd wordt.

Een voorbeeld uit de praktijk

Op 20 maart 2017 startten Danielle Spenner en ik de samenwerking. Zij was toen al werkzaam als coach, maar besefte zich dat ze hulp nodig had bij het inrichten van de techniek die komt kijken bij het (online) ondernemen. Samen gingen we van start. En een jaar later stond haar (online) onderneming als een huis. Want we hadden het volgende gecreëerd:

 • een website www.daniellespenner.nl
 • twee weggevers (e-book en videoserie)
 • een gratis 7-daagse challenge
 • online betalen ingericht
 • haar workshops volledig geautomatiseerd (aanmelden via haar website, vooraf online betalen en geautomatiseerde verwerking en follow up daarvan incl een enquete achteraf)
 • haar academiesite / online trainingsomgeving, de Kernkracht Academie
 • 2 online trainingen/programma’s en een beroepsopleiding
 • is zij webinars gaan geven met mijn ondersteuning erbij
 • is haar online bereik en zichtbaarheid enorm vergroot door bovenstaande, aangevuld met Facebook advertentiecampagnes die wij voor haar inrichten
 • wordt haar social media content bedacht en geplaatst
 • biedt zij inmiddels een beroepsopleiding aan in een blended vorm (live dagen afgewisseld met modules in haar online academie)
 • Hebben we eind 2019/begin 2020 rebranding doorgevoerd voor haar inmiddels 2 ondernemingen.

And so much more to come!
Inmiddels is ze zo gegroeid dat ze een team met meerdere coaches heeft om haar workshops te geven.

Nu denk je misschien ‘wat is haar geheim?’
Er is geen geheim. Danielle besefte zich dat ze sommige dingen niet zelf moest doen maar aan een professional moest overlaten. Iemand die zich had gespecialiseerd op de technische vlakken. Iemand die zelf het online ondernemen al in de vingers had.

Online Business Growth online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA

En ze ging investeren. In het begin was het alleen maar investeren, maar uiteindelijk ging het ook rendement opleveren en ging het haar geld opleveren. Haar onderneming staat inmiddels als een huis!

Danielle en ik zijn echt een match. Qua mindset en qua drive. En dat zijn de ingrediënten om mega grote stappen te zetten in de ontwikkeling van je onderneming. Samen creëren, zij gaat over de inhoud en ik over de technische uitvoering. Ik dacht met haar mee over wat er allemaal nog meer mogelijk was om haar bedrijf professioneel neer te zetten. En zo geschiedde.

Ben jij ook ‘een Danielle’?
Neem dan contact met mij op!

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.