Wat zeggen mijn klanten over hun samenwerking met mij

Klantendag juni 2018

Omdat ik merkte dat mijn klanten ook interesse hadden in elkaar heb ik op 15 juni 2018 mijn eerste klantendag in de vorm van een high tea georganiseerd. Doel hiervan: offline kennismaken, verbinden, inspireren en er gewoon een super gezellige middag van maken! Het doel is meer dan behaald en daarom komt de 2e klantendag eraan, waarbij twee inspirerende en succesvolle ondernemers al hebben toegezegd graag een bijdrage te willen leveren als gastsprekers!

Sophia van Sorgen

Therapeut, trainer, voedingsdeskundige, meditatie- en ademhalingsexpert.
Auteur van het boek ‘Sophia, een verhaal over vallen en opstaan en jezelf vinden tusen chemo en kurkuma’

De samenwerking met Anita is een van de beste dingen die me is overkomen sinds ik besloten heb mijn Reset & Rebuild programma om te zetten in een online programma en een online academy wilde bouwen.
Werken met Anita is een absoluut genot, ze is slim, snel, proactief en komt met geweldige ideeën en oplossingen. Omdat Anita net als ik snel schakelt, is het samenwerken zo gemakkelijk. Ze snapt de manier waarop ik mijn programma’s en bedrijf aan het bouwen ben en ze denkt voortdurend met je mee. Ik ben zelf nogal een pietje precies in hoe ik mijn huisstijl en tone of voice wil uitdragen. Anita weet dat iedere keer weer feilloos neer te zetten in alles dat ze voor me maakt. Dat maakt dat de samenwerking zo fijn is. Als ik iets bij Anita neerleg, dan weet ik, dat ik erop kan vertrouwen dat het helemaal goed komt. Dat geeft heel veel rust en het zorgt ervoor dat ik me kan focussen op mijn eigen werk. Daarnaast is Anita ook gewoon een ontzettend fijn, mooi en puur mens, waar je onwijs mee kan lachen.

Daniëlle van den Stoom
Ayurvedic Soul Food Coach

“Voor mij voelt mijn online programma Happy met Ayurveda als mijn baby. Het is een expressie van wie ik ben en wat ik doe als coach. Om iemand te vinden die dat met evenveel zorg en aandacht behandelt vind ik echt heel bijzonder. Zonder dat we heel veel hebben overlegd voelt Anita instinctief aan hoe ik dingen wil en wat ik nodig heb. Ze weet mijn visie te vertalen in een programma dat er prachtig uitziet én technisch goed en makkelijk werkt. Zowel voor mij als voor mijn klanten. Ik voel me in haar kundige handen begrepen en volledig ondersteund. En dat zonder drama of poespas, maar gewoon recht door zee en flexibel.
Kortom, Anita is een parel. En als je nog niet met haar werkt mag je snel zijn. Het zou zo maar kunnen dat ik haar binnenkort helemaal alleen voor mezelf heb ingepalmd! :)”

Rachel Levi
Huis van Verbeelding

Anita is mijn DROOMVERSNELLER!. Ik bruis van ideeën, maar het idee om mijn tijd te investeren in techniek houdt me tegen. Na een aantal vruchteloze avonden worstelen met een WordPress pagina, die toch niet werd waar ik op hoopte, besloot ik even rond te bellen. Met Anita had ik meteen een klik. In ons eerste skypegesprek hielp ze me al 5 stappen op weg. Dit vond ik zo waardevol, dat ik wist: Anita gaat me lucht geven. Of liever gezegd tijd. Tijd om die dingen te doen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg, en die mijn klanten verder helpen. De beste investering die ik tot nu toe heb gedaan. Want: van een idee tot gerealiseerde droom in 3 maanden tijd had ik nooit voor mogelijk gehouden: ik heb nu mijn eigen academie met maar liefst 3 online trainingen en een online jaarprogramma!

Sabine van Dijk
Chakra Business coach, NLP trainer, Holistisch therapeut  en Sjamaan

“De samenwerking met Anita is top, ik ben heel blij met haar. Ze helpt mij eigenlijk met alles: mijn website, salespagina’s, diverse weggevers en nieuwsbrieven. Ze heeft de academiesite ingericht waarop ik mijn online trainingen “Volledig in Balans met de 7 Chakra’s”en “Werken met de Helende Lichtkleurtjes” aanbied. Eigenlijk regelt ze alles dat met techniek en online ondernemen te maken heeft. Ze denkt mee waar nodig is. Als ik nieuwe ideeën heb, dan stuur ik dat naar haar en samen komen we tot een mooi eindproduct. Ze structureert en ordent. Het geeft mij veel rust en vertrouwen. Ik ben super dankbaar voor onze samenwerking en blij dat ik die stap heb gezet om al deze zaken aan haar over te laten.”

Annelies Voulon
Trainer/opleider, systemisch coach, familieopsteller en oprichter van Werkplaats voor Verdieping

“Als online business creator en webinarcoach ondersteunt Anita mij op het gebied van online ondernemen. Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Anita is dat zij pro-actief is, breed inzetbaar is en snel en doeltreffend haar werk doet. Anita heeft o.a. mijn online Academie voor Verdieping ingericht en regelt alle technische zaken hieromheen voor de deelnemers aan mijn opleidingen. Hierdoor houd ik meer tijd en energie over om me met mijn vakinhoudelijke werk bezig te houden. Ik zou niet meer zonder haar willen!”

Danielle Spenner
KernKracht Spiegelcoach

“Met Anita samenwerken is heerlijk! Na gesprekken met diverse VA’s was het mijn gevoel dat zei dat ik met haar het avontuur aan wilde gaan en ik heb nooit een moment spijt gehad. Anita houdt net als ik van korte lijnen en snel schakelen. Ze voelt precies aan hoe ik “onderneem”, zelfs met mijn ad hoc vragen of “opdrachten” weet ze altijd raad. Dat ze mij zo goed aanvoelt zie je in alles terug, in de samenwerking maar ook in de eindresultaten. Er hoeft niet 100x iets over en weer, ze voelt precies wat ik nodig heb. Zelf vind ik dat heel prettig omdat ik daardoor in rust en in vertrouwen veel uit handen kan geven. Iets wat ik jaren geleden echt niet makkelijk vond. Anita heeft mijn hele academiesite gebouwd en ingericht en diverse salespagina’s gebouwd (Van Slachtoffer naar inspirator Boost your summer, boost your life en Leven vanuit je Kernkracht), mijn website gemaakt en alles geautomatiseerd. Een verademing voor mij! Door Anita hou ik meer tijd over om te doen wat ik het liefste doe… Samen met mijn honden vrouwen begeleiden op weg naar hun innerlijke kernkracht!”

“Vandaag precies een jaar geleden ging ik op zoek naar een VA, ik vond veel meer dan dat. Ik vond Anita!!! Anita is niet alleen fantastisch in haar vak maar ze voelt ook feilloos aan wat ik nodig heb, waar ik heen wil en hoort wat ik niet zeg haha. Heerlijk om met haar samen te werken.

Lieverd, je bent voor mij veel meer dan de VA die ik zocht, je bent met recht een online business creator en samen zijn we nog lang niet klaar met prachtige dingen creëren  

Astrid Davidzon
Auteur P.R.I.M.A. is Perfect (in 5 stappen je perfectionisme loslaten)
Hypnotherapeut en NLP Master Practitioner

“Anita heeft mij een heerlijke zet in de goeie richting gegeven om te beginnen met het geven van webinars. Daardoor zat ik daar vanaf de eerste keer vol vertrouwen voor de camera, omdat ik me alleen maar hoefde te focussen op de inhoud. Anita zorgde ervoor dat de rest als een zonnetje liep. Verder kan ik haar echt van alles vragen. Ze heeft me geholpen met de techniek van mijn online academie voor mijn programma PRIMA is Perfect. Ervoor gezorgd dat ik soepel kan overstappen van het ene naar het andere mailsysteem (van Mailchimp naar Autorespond, zodat nu ook alle betalingen en facturering online plaatsvinden) en als ik ergens tegenaan loop dan reageert ze altijd super snel: Voor ik een vraag stel heeft zij hem bij wijze van spreken al beantwoord of het issue opgelost. Heerlijk gevoel om op zo’n topper te kunnen bouwen!”

Stephanie van Workum
ACT Coach

“Anita heeft me echt geweldig geholpen bij het maken van de salespagina voor mijn online programma
28 dagen compassie” en het inrichten van mijn online academie. Ik kwam met de vraag of ze mij kon helpen vlak voordat ik wilde gaan lanceren. Er was dus niet veel tijd. Anita maakte tijd voor me en ik ben haar daar zo dankbaar voor! Binnen een week na onze kennismaking via Skype stond alles als een huis. Anita werkt snel, gedegen en begrijpt precies wat er nodig is. Bij online programma’s in de wereld zetten komen zoveel kleine schakeltjes kijken. Hoe zorg je dat alles loopt? Dat veroorzaakt bij mij stress en kortsluiting. Anita weet precies wat er nodig is om een programma in de wereld te zetten. Wat een verademing! Zo kan ik me richten op wat mijn sterke kanten zijn 😉 Heerlijk!”

Claire van den Heuvel
Auteur van de succesvolle Easy Peasy kook- & eetgedragboeken voor ouders Eigenaar Easy Peasy Academy (online programma’s voor vrouwen die zichzelf, hun gezin én hun business zo gezond mogelijk willen voeden)

“Voor het opzetten en inrichten van mijn online Easy Peasy Academy en bijkomende zaken, zoals het online betalen en factureren, kon ik wel wat technische ondersteuning gebruiken. Ik ben namelijk iemand die zelf een heel helder beeld heeft van hoe dingen eruit moeten komen te zien, welke vorm, welke stijl, welke inhoud. Ik doe iets goed of ik doe het niet. Anita helpt me daar fantastisch mee. Ze zorgt dat de basis staat van waaruit ik weer verder kan. En ze denkt mee over dingen die misschien net iets makkelijker of efficiënter kunnen dan hoe ik ze had bedacht, regelt dat de juiste online lessen op de juiste tijd toegankelijk zijn voor alle deelnemers en neemt ook de alle betalingen en registraties uit handen. Perfect dus!”

Angelique Piternella
Business coach & trainer – Power Up coaching – General Manager Simone Levie

“Ik ben blij dat Anita mijn online academie gebouwd heeft en alles rondom de online academie beheert. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat zowel het betaalproces volledig is geautomatiseerd en maakt ze de complete e-mail funnels voor de trainingen. Het werken met Anita is echt een investering in mijn bedrijf. Ik werk nu AAN mijn bedrijf in plaats van IN mijn bedrijf. Daarnaast ben ik blij met het advies dat Anita geeft over webinars. 
Ze is een guru op het gebied van webinars.”

Laura Elsman
Online video coach – E-see Video & Fabulous Business TV

“Anita is een geweldige online business creator! Ze heeft me geholpen bij de volledige online inrichting van mijn bedrijf door het digitaliseren van mijn agenda en de digitalisering van mijn Fabulous Business Events, waardoor de gasten zich online kunnen aanmelden en betalen en automatisch facturen ontvangen. Ze helpt ook mee bij het online promoten van mijn activiteiten en ze denkt mee over het organiseren daarvan. Ze ondersteunt me bij mijn webinars die ik inzet om mijn kennis op het gebied van online video te delen. Ze heeft me geholpen bij de realisatie van mijn Fabulous Business Academy, waar ik inmiddels mijn derde online training aanbied om ondernemende vrouwen Fabulous Business video’s te laten maken. Daarnaast verzorgt ze mijn nieuwsbrieven en doet ze nog veel meer!”

Ans Hoogland
Mindful en Relaxed Leven

“Ik ben heel blij dat ik Anita heb benaderd om mij te ondersteunen bij mijn online aanbod. Ik voel me echt ontzorgd door haar ondersteuning. Alles wat bij online aanbod komt kijken op technisch gebied kent voor haar geen geheimen, dat bespaart mij veel tijd en uitzoekwerk (en frustratie 😉 ), waardoor ik me kan focussen op mijn eigenlijke werk. Wat ik heel fijn vind, is dat Anita vanuit haar ervaring en betrokkenheid actief meedenkt hoe dingen beter en slimmer kunnen. Zo heeft zij mijn gratis cursus voor meer rust in je hoofd in de online leeromgeving gezet, zodat mensen daar ook alvast meer gevoel bij mijn online aanbod krijgen. En in een handomdraai heeft zij de salespage voor mijn online training Mindful en Relaxed Leven omgezet naar Divi. Tijdens haar afwezigheid regelt ze professionele vervanging voor acute zaken, ook dat geeft een gerust gevoel. Kortom, een hele fijne ‘tandem’ vanuit mijn en haar expertise.”

Jantien van Driel
Copyschool

“Anita heeft mij wegwijs gemaakt in de webinar jungle. Met haar heldere instructies en tips kreeg ik het vertrouwen om zelf achter de knoppen te kruipen. Sindsdien doe ik het probleemloos en met heel veel plezier.
Mijn klanten houden van webinars. Voor mij echt dé manier om mijn schrijftrainingen meer diepgang te geven. Wat ook zo handig is: als ik eens met een vraag over de online academie van Copyschool zit, dan helpt ze me ook altijd direct, praktisch of met snelle antwoorden zodat ik weer verder kan, zo fijn!  En wat ook fijn is: Anita is een heel tof mens! Huur in die online business creator!”

Francisca van den Berg
Voedingscoach, orthomoleculair darmtherapeut, hormoonfactortrainer, detoxcoach en hormoontherapeut

“Anita heeft een paar maanden geleden de salespagina van mijn online programma Reset je Hormonen een nieuwe look gegeven. Ik was daar zo ontzettend blij mee, dat ik voor het maken van een tweede salespagina niet lang hoefde na te denken: Ik wilde graag dat zij deze ook voor mij zou maken.

De eerste versie was gebaseerd op de look & feel van de vorige salespagina. Maar het gaf niet het WOW-gevoel. Het klopte niet, op een of andere manier. Ze stelde me toen wat vragen over wat ik mooi vond, welke sfeer het moest uitdragen en vervolgens kwam ze met een prachtige salespagina voor mijn “Reset je hormonen Event”!  YESSSS, dit was het helemaal! Anita werkt snel, denkt mee en begrijpt de ondernemer. Dat vind ik zo ontzettend fijn aan haar, ze is meer dan een online assistant, ze is ook echt een sparring partner! Ik werk graag met Anita als persoon, en zij begrijpt wat een online ondernemer nodig heeft, en voordat je iets kunt vragen, heeft ze het al gedaan! Top Anita, fijn met je te werken, en dank je wel!”

Hadassa Voet
TOF Training – Methode SuperPoeper®

“Ik vond Anita via Google en haar website sprak mij direct aan. In het skype-kennismakingsgesprek wist ik dat Anita degene was die mij op weg kon helpen. Anita werkt secuur en snel en inmiddels heeft de salespagina al zijn diensten bewezen en hebben zich deelnemers aangemeld voor de online training die zij ook technisch heeft gerealiseerd. Dat inspireerde mij weer om uit te breiden met de online trainingen en natuurlijk benader ik Anita daar weer voor.”

Annemieke Mintjes
Storytelling & Scrum Coach -Mintjes & Co

“Bijzonder is dat eigenlijk: ik had Anita nog nooit ‘live’ gezien, maar werkte al een tijd erg prettig met haar samen. Via Skype overleggen we, via Trello en e-mail stemmen we af wat er moet gebeuren.
Voor mij was het een experiment: ik ben al veertien jaar zelfstandig communicatie-adviseur, gespecialiseerd in de projectmethodiek scrum en in storytelling, en werk bewust alleen. Dat wil zeggen: zonder medewerkers, maar wel met een uitgebreid netwerk. Het laatste jaar is het aantal opdrachten zo toegenomen dat ik graag wat regeldingen aan iemand wilde overdragen. Maar dan wel op een flexibele manier.
Karin Hornstra, met wie ik veel samenwerk, raadde mij vanuit haar netwerk Anita aan en dat bleek een schot in de roos. Heerlijk om allerlei dingen die ik zelf wel deed, maar bepaald niet graag deed, aan Anita te kunnen uitbesteden, en zo meteen een stok achter de deur te hebben dat ik op tijd allerlei zaken in gang zet. Inmiddels word ik al ruim 1,5 jaar door haar bijgestaan, echt super!” 

Hanneke Wessel & Martine de Troije
Online Office Coaches

“Anita heeft ons bijgestaan bij ons eerste webinar. Dankzij haar voorbereiding en nuttige tips hebben we deze glansrijk doorstaan. Het was een feestje om zo met elkaar te werken. Anita vanuit Amersfoort, Martine vanuit Lelystad en Hanneke vanuit Leiden. Met de techniek, het internet en webinartools wordt de wereld zoveel kleiner en leuker. Anita is stressbestendig en super enthousiast. Dat hield zij voor ons in de gaten.
Later heeft zij ook nog twee online trainingen voor ons gebouwd: Start een succesvolle business als Freelance & Virtual Assistant en de tweede online training Droombaanplan.
Echt geweldig. Wij blijven graag met haar werken.”

Denise Hulst
Het Betere Werken

“Begin 2016 heb ik na een aantal faliekant technisch mislukte webinars een webinarfobie opgelopen. Ik had de moed al bijna opgegeven en bedacht dat webinars voor mij het toch niet zouden worden, terwijl ik wel de toegevoegde waarde zie van ondernemen 3.0. Ik had een challenge gepland en bij de gedachte dat ik webinars zou gaan houden brak het zweet me regelmatig uit. Totdat ik Anita tegenkwam en ik de knoop doorhakte en haar vroeg om voor mij m’n webinars te verzorgen.
Typisch een geval van: “Waarom heb ik dit nou toch niet eerder gedaan???”. Heerlijk, nu kan ik al mijn denk- en doe-kracht gebruiken voor de inhoud van mijn webinar. Zorgeloos webinarren. Ik had er nog nooit van gehoord, geloofde er niet in maar tot mijn verbazing bestaat het. Dankzij deze webinar wizard. Dank je wel Anita, voor je professionele inzet.”

Stephanie Aukes
Free publicity coach – Supastar PR

“In een enorm stressmoment belde ik Anita met de vraag of zij mij kon helpen. Ik liep namelijk tegen een aantal technische problemen aan bij het bouwen van mijn online academie ‘Kraak de Mediacode’ waar ik zelf niet uit kwam. Omdat de eerste deelnemers van mijn training al in aantocht waren, móest het probleem snel opgelost worden. Anita sprong meteen in de bres en loste mijn problemen tot mijn (blije) verbazing binnen een paar uur op. Dankzij haar staat mijn free publicity academie als een huis. We zijn daarna direct een samenwerking aangegaan en dat zorgt ervoor dat ik me niet meer druk hoef te maken over technische en praktische zaken en dat ik me volledig kan richten op de inhoudelijke kant van mijn online training.
Wat ik het meest waardeer aan Anita is dat ze er echt voor je is, dat je ook echt van haar op aan kan en dat ze helder is in haar communicatie. Ze is technisch goed in het bouwen van online academies/ trainingsomgevingen en denkt met je mee over wat je allemaal nodig hebt voor een succesvolle lancering. Zo is ze bijvoorbeeld ook expert op het gebied van webinars en biedt ze ook daar ondersteuning bij.
Ik ben ontzettend blij dat ik zo’n top creator in Anita heb gevonden en dat ik weet dat ik op haar kan vertrouwen én bouwen. Anita is echt iemand die wil dat je succes hebt, meedenkt en proactief is in hoe zij je kan helpen om je business naar een hoger plan te tillen. Dank je wel Anita voor alles tot nu toe, en proost op nog véél langere samenwerking!”

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!