Succesverhalen

Wat zeggen mijn klanten

In de afgelopen jaren heb ik al veel ondernemers mogen helpen.
Lees hieronder wat zij zeggen over de projecten die ik voor hen heb opgeleverd.

 

relatiedagen

Omdat ik ontdekte dat mijn klanten raakvlakken met elkaar hadden of elkaar op andere manieren konden versterken en ook interesse hadden in elkar organiseer ik klantendagen.

Doel: Offline kennismaken, van elkaar horen hoe zij ondernemen, verbinden, inspireren, motiveren en er gewoon een super gezellige middag van maken!

Op 15 juni 2018 vond de eerste klantendag plaats en op 14 juni 2019 was de tweede editie.
De video’s daarvan kun je hieronder bekijken.

De derde editie staat gepland voor juni 2022.

E

E

Lees de Google reviews door op de button hieronder te klikken.

Gelinde Hengst
Terra Voice Total Healing

De kracht en kwaliteit van Anita ligt erin dat zij zich fantastisch kan afstemmen op wie jij bent en dit vormgeeft in haar creaties

Na een lange zoektocht van nergens een klik voelen kwam ik via een goede tip bij Anita terecht voor een nieuw logo, branding, website en het automatiseren van bepaalde processen m.b.t. mijn aanbod. De kracht en kwaliteit van Anita ligt erin dat zij zich fantastisch kan afstemmen op wie jij bent en dit vormgeeft in haar creaties. Het mooiste compliment gaf een cliënt van mij die zei: ‘Gelinde, ik heb meerdere websites van jou voorbij zien komen, maar dit is de eerste website die echt klopt bij wie jij bent!’
Anita is eerlijk, duidelijk en dienstbaar. Alles wat ik aanlever aan materiaal maakt ze mooier en beter. Ze denkt met je mee en is eigen-WIJS genoeg om al je voorstellen op te tillen naar een hoger niveau. Ik ben enorm dankbaar dat ik met Terra Voice bij Anita terecht gekomen ben. De next level waar ik als mens en Terra Voice helemaal klaar voor was.

www.terravoice-totalhealing.nl

Patrick van Mill
Dermapen Benelux

Vanaf het eerste contact voelde het gewoon goed en professioneel.
Binnen een maand na goedkeuring van de scherpe offerte werd ons volledig geautomatiseerde trainingsaanbod opgeleverd!

“Wij hebben een redelijk druk trainingsschema waarbij we tot voor kort alles handmatig verwerkten. Aanmeldingen, bevestigingen, herinneringen, betalingen etc. Een hele arbeidsintensieve klus dus en bovenal foutgevoelig. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Anita en haar team en ik heb haar onze werkwijze uitgelegd en aangegeven dat ik een enorme behoefte had om alles rondom de trainingen geautomatiseerd te krijgen. Vanaf het eerste contact voelde het gewoon goed en professioneel. Een luisterend oor en meedenken is wat ik iedere keer weer ervaren heb en wat tegenwoordig helaas niet altijd meer als normaal beschouwd mag worden.
Binnen een maand na goedkeuring van de scherpe offerte werd de nieuwe site inclusief ons volledig geautomatiseerde trainingsaanbod opgeleverd! Super ervaring en meer dan aan te raden!”

www.dermapentrainingen.nl

Karlijn Tempelman
Academie voor Therapeuten & Huidexperts

Mijn samenwerking met Anita is de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn bedrijf nog verder te laten groeien en ontwikkelen, zonder nog meer uren te gaan werken.

“Met mijn bedrijf ben ik gestart met een zelfgebouwde website en webshop om mijn trainingen aan te bieden. Hierbij was ik veel tijd kwijt met het handmatig verwerken van facturen en e-mailverkeer. Naast mijn behoefte aan het automatiseren van processen voelde ik ook dat mijn uitingen niet meer pasten bij de professionaliteit die ik inmiddels als ondernemer heb ontwikkeld. Bij Anita kon ik terecht voor beide: het automatiseren van mijn aanbod én het professionaliseren van mijn uitingen.

Anita heeft dus mijn hele huisstijl aangepast, waarbij het logo en kleurkeuze binnen een paar dagen klaar waren. En vervolgens een nieuwe website en een nieuwe online academie. Alles is nu ook geautomatiseerd en dit scheelt mij erg veel tijd en energie waardoor ik meer tijd heb voor het ontwikkelen van nieuwe trainingen.

De samenwerking, die zich voortzet omdat zij echt een totaaloplossing bieden bij het inrichten van de technische kant, ervaar ik als heel erg prettig. Niet alleen de technische kant wordt efficiënt opgepakt, ook denken Anita en haar team mee met oplossingen en workflow.

Mijn samenwerking met Anita is de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn bedrijf nog verder te laten groeien en ontwikkelen, zonder nog meer uren te gaan werken. Dank je wel Anita!!!”

Marlies Mansveld
Online Quiltacademie

Anita wist precies de sfeer te treffen die ik zocht. Ze luistert goed en is supercreatief.
Je merkt aan alles hoe gedreven ze is om het beste eindresultaat te leveren.
 

“Ik ben bij Anita terecht gekomen op aanraden van mijn business coach. De website die ik had was verouderd en ik had geen duidelijke huisstijl. Ik had mijn website toen ik startte zelf gebouwd in WordPress, maar het zag er niet professioneel uit. Mijn vraag aan haar was dan ook om me te helpen om een professionele website voor me te maken met een moderne huisstijl.

Ik wil met mijn online quiltcursussen graag aan een veel breder (lees jonger) publiek laten zien hoe leuk quilten is. Daarom zocht ik naar een vernieuwende manier om mijn quilts te laten zien op de website. Anita was meteen enthousiast en kon mijn ideeën heel goed omzetten in mooie ontwerpen. Ze wist precies de sfeer te treffen die ik zocht. Ze luistert goed en is supercreatief. Mijn website is nog veel mooier geworden dan ik ooit had kunnen bedenken.

Ook heeft ze mijn gratis materiaal (e-book, snelcursus en challenge) aangepast naar de nieuwe huisstijl en ook beeldmateriaal ontworpen voor social media berichten en zelfs ook de headers voor mijn zakelijke pagina’s op social media.

De samenwerking verliep ook heel fijn. De website die ik had was al best uitgebreid, en mijn systeem was soms rondweg chaotisch te noemen. Anita weet heel goed orde in de chaos te scheppen op een prettige manier. Ze denkt overal aan en kwam met veel goede ideeën. Je merkt aan alles hoe gedreven ze is om het beste eindresultaat te leveren.

Dit is zeker niet de laatste keer dat ik met Anita heb samengewerkt. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en het is fijn om met haar te sparren. Het aanpassen van mijn webinar en webinarpresentatie naar de nieuwe huisstijl en het ontwerpen van visitekaartjes is het volgende dat ze voor me gaat doen.”

Lara van der Zwaag
Opvoeden Zonder Labels
Wat ik zo fijn vond is dat Anita mijn wensen heel goed begreep en ondanks dat ik het zelf nog niet goed kon ‘vertalen’ naar hoe dat er dan op een website uit moest komen te zien, was zij in staat om in no time mij een beeld te geven van het eindresultaat.

“Nadat ik een tijdje heb aangerommeld in een poging zelf een website te bouwen, heb ik toch de stap genomen om een expert in te schakelen omdat ik het belangrijk vond dat mijn website een professionele uitstraling heeft. Ik heb diverse offertes opgevraagd en contact gehad met verschillende webdesigners, maar Anita stak er met kop en schouders bovenuit dus de keuze was snel gemaakt. Wat ik zo fijn vond is dat Anita mijn wensen heel goed begreep en ondanks dat ik het zelf nog niet goed kon ‘vertalen’ naar hoe dat er dan op een website uit moest komen te zien, was zij in staat om in no time mij een beeld te geven van het eindresultaat. De samenwerking en afstemming verliep erg prettig en het resultaat is boven verwachting mooi en professioneel!“

Vivian Reijs
Vivonline

Alles is volledig geautomatiseerd, zodat ik totaal geen omkijken heb naar technische zaken.

“Ik was al jaren van plan om een online programma te maken om vrouwen te helpen met het herstellen van hun hormoonbalans, maar ik wist niet hoe ik het moest aanpakken. Totdat ik Anita leerde kennen. Want door onze samenwerking is het ons gelukt om een prachtig en succesvol online programma “In 8 weken hormonaal in balans” neer te zetten, waar ik super trots op ben.
En niet alleen heeft zij de Viv Health Academy en het online programma gebouwd, maar ze richtte ook alles m.b.t. online betalen in, waardoor niet alleen mijn online programma kon worden verkocht, maar ook andere evenementen, zoals mijn live dagen, workshops en lezingen. Alles is daardoor volledig geautomatiseerd, van betaling en facturatie tot en met de follow up mails. Ik heb er totaal geen omkijken naar. Daarnaast beheert zij samen met haar team de support-mailbox van de Viv Health Academy, zodat ik totaal geen omkijken heb naar technische zaken. Anita en haar team zijn erg professioneel, erg betrokken, meedenkend, reageren snel en zijn goed bereikbaar voor klanten. Ik hou van die manier van werken. Een fijne samenwerking met een prachtig resultaat.”

Erica Rijnsburger
Elenchis – Academie voor Bewustzijnsontwikkeling
Anita is niet alleen vakvrouw op het gebied van rebranding, maar ook een projectleider, luisterend oor, meedenker, bewaker, behoeder, creatieveling. Eigenlijk het schaap met 5 poten waar zoveel mensen naar op zoek zijn.

“Hoewel mijn oude website ‘nog’ maar 7 jaar oud was, was de technologie behoorlijk achterhaald. Op telefoon en tablet was hij niet goed leesbaar en de navigatie vrijwel onbestuurbaar. Langzaam maar zeker werd het ook een onoverzichtelijk geheel. Vriend en collega Lars Faber kwam laaiend enthousiast terug van een bezoek aan zijn nicht Anita Faber. ‘We hebben gewoon 20 jaar stil gestaan met marketing, website enzovoorts’, was zijn reactie. Hij sprak met zoveel lof over de enorme kennis van Anita dat ik het bouwen van een nieuwe website aandurfde. Ik nam dezelfde middag nog contact met haar op, niet wetende welke reis ik zou beginnen. En dat is maar goed ook. Er is zo ongelooflijk veel dat je al snel kunt verdwalen. Anita heeft me echter door allerlei lastige beslissingen heen geloodst. Ze kwam met vragen waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Als ik afdwaalde van mijn eigen visie, dan kwam ze terug met ‘volgens mij was dit je doel’. Anita is niet alleen een ter zake kundige vakvrouw, maar ze begeleidt het proces op een grandioze manier. Ze bewaakt het budget, ze houdt je vast aan je eigen koers, is altijd bereid om mee te denken, is eerlijk en nuchter en heeft een grote dosis humor. En bovenal: wat uit haar handen komt heeft een ongelooflijke grote creativiteit. Daarmee is Anita niet alleen maar een vakvrouw op het gebied van rebranding, maar tegelijkertijd een projectleider, luisterend oor, meedenker, bewaker, behoeder, creatieveling. Eigenlijk het schaap met 5 poten waar zoveel mensen naar op zoek zijn. Maar bovenal is ze een uitstekende reisleider voor zoiets persoonlijks als een nieuwe website. En onze reis is nog niet afgelopen, want naast de rebranding en nieuwe website komt er nog meer aan: een online leeromgeving, e-books, nieuwsbrieven en brochures voor de toekomst.
Anita: echt, zonder jou had ik dit traject niet gekund, niet gedurfd. Ongelooflijk bedankt.“
 

Elly Kassenaar
Boa Balanca

Anita doet veel meer dan rebranding; voor ál mijn onlinezaken kan ik bij haar aan 1 loket terecht.

“Dat mijn online uitstraling mooi zou worden wist ik, maar zó mooi? Dat had ik niet durven dromen! De kleuren, afbeeldingen en vormgeving, Anita weet precies wat ik mooi vind.
Heel blij ben ik met de samenwerking met Anita Faber. Ik volg haar al jaren en zag wat ze creëerde. Maar ze doet meer dan rebranding alleen: Anita werkt met een team, dus voor ál mijn onlinezaken kan ik bij haar aan 1 loket terecht. Dat vind ik heel belangrijk. Plus dat continuïteit gewaarborgd is. Het is een feest om met haar te werken. Ze is persoonlijk, direct, gestructureerd, denkt mee en komt met oplossingen.
Anita neemt alle online-techniek voor mij uit handen, zodat ik bezig kan zijn met de uitvoering van mijn activiteiten voor Boa Balanca. Dank je Anita, voor mijn professionele online uitstraling.
Mijn visie: werk met de beste mensen. Anita is voor mij één van die beste mensen. Op naar ons volgende project!”

www.boabalanca.nl

 

Rachel Levi
Huis van Verbeelding, initatiefnemer Chaos in de orde en auteur.

Anita snapt direct wat we nodig hebben en zoekt naar manieren om het technisch en visueel zo in te richten dat ‘het klopt’.

“Anita en ik werken al een aantal jaren samen. Met haar team verzorgt Anita al onze websites. Omdat we een veelzijdig bedrijf zijn, met een heel diverse dienstverlening, hebben we gekozen voor verschillende merken. Alle sites zien er prachtig uit. Én, wat ik belangrijker vind: ze passen bij onze identiteit, sluiten mooi op elkaar aan en stralen uit waar we voor staan. Een inspirerend en creatief bedrijf. Anita is zelf óók creatief. Ze snapt direct wat we nodig hebben en zoekt naar manieren om het technisch en visueel zo in te richten dat ‘het klopt’. Omdat Anita met een team werkt is er altijd continuïteit. Deze betrouwbaarheid is voor mij onmisbaar.

www.huisvanverbeelding.nl
www.huisvanverbeelding-academy.nl
www.chaosindeorde.nl
www.tekenjeles.nl
www.rachel-levi.nl

Michèle Hecker
Michèle Hecker Retreats

Ik was op zoek naar iemand die mijn business naar een hoger level kon brengen en dat zeker gelukt!

“Wauw, wat een fantastische site heb je voor mij gemaakt! Het mooie is dat je precies in beeld hebt kunnen brengen wat ik in mijn hoofd had. De vorm, de kleuren, de uitstraling, echt super!!
Vorig jaar werkte ik samen met Irma van der Linden van de Retraite Academie. Via haar heb ik mijn retreats kunnen finetunen. Haar website vond ik er heel professioneel uitzien en op die manier ben ik bij jou terecht gekomen. Ik was op zoek naar iemand die mijn business naar een hoger level kon brengen en dat zeker gelukt!
Je zorgde ervoor dat we gestructureerd te werk gingen en de communicatie liep daardoor helder. Je gaf mij tips en advies en dat zie je terug in de huisstijl, op de site en in alle andere uitingen. Dank je wel Anita, voor de samenwerking en het mooie resultaat. Ik verheug mij erop om de volgende stappen te zetten!“

www.michelehecker.nl

Raiza Gosens
House of Happinesz
Twee keer een schot in de roos

“Anita heeft me eind 2018 geholpen met het opzetten van de online leeromgeving van House of Happinesz. Het was destijds gelijk recht in de roos en precies zoals ik wilde.
Toen ze haar nieuwe weg in sloeg met rebranding was dat het moment dat ik mijn website wilde lanceren met de look en feel die bij de groei van mijn bedrijf passen. Haar eerste ontwerp was weer een schot in de roos! Anita voelt goed aan wat je wilt en denkt ook graag mee. Ik ben weer helemaal tevreden en happy!“
 

Elle Dawson
Ascension by Food

Anita heeft de gave om echt jouw unieke energie te vangen en dat om te zetten in beeld.

“Anita is mijn steun en toeverlaat bij projecten waarbij ik niet goed weet waar ik zal beginnen. Zo heeft ze mij het afgelopen jaar meegenomen in het proces van bouwen van een online academie en alles wat daarbij komt kijken. Wat een Pro! Anita pakt lekker door, werkt precies én supersnel, geeft een schop onder de kont als de boel stagneert en denkt mee. Ik ben heel blij met het resultaat en dat smaakte meteen naar meer: een nieuwe website creëren die weergeeft wie ik ben en waar nu sta!

Anita is heel erg goed in haar vak. Ze is creatief, heeft gevoel voor ontwerp en daarbij heeft zij de gave om echt jouw unieke energie te vangen en dat om te zetten in beeld. Je ziet dat terug in de projecten die ze gedaan heeft; elke site ademt een andere sfeer. In mijn geval, dat wat er vanuit flow en fijne samenwerking ontstond, was zo ‘mij’, dat het me raakte. De reacties van mensen die het dichtst bij mij staan: ‘Mooi! Je site. Zacht! Echt! Fijn gevoel’ en ‘Ooh wat mooi..helemaal jij’ bevestigden dit nog eens extra.
Dankjewel Anita, dat je mij ontzorgt zodat ik me kan richten op wat ik het liefste doe!”

www.elledawson.nl
www.elledawsonacademy.nl 

Irma van der Linden
Retreats powered by Irma, toeristisch adviseur en spreker

De professionaliteit, de creativiteit en de inzet van Anita zijn van een ongekend hoog niveau

Een paar maanden geleden liep ik vast in mijn eigen bedrijf. Het stroomde niet meer, ik voelde de flow en het plezier niet meer. Het moest anders en met de juiste begeleiding van een fantastische coach koos ik mijn nieuwe richting. Bij die herpositionering hoorde ook een nieuwe uitstraling en daar kon ik gelukkig de hulp van Anita bij inroepen.

We zijn samen aan het creëren van een nieuwe branding begonnen en dat ging niet over 1 nacht ijs. Ik had namelijk zelf ideeën voor een logo en kleuren, maar de creaties die daaruit volgden, ‘pasten’ me niet. Er was nog meer zelfwerk nodig, want de onvrede over de positie en uitstraling van mijn bedrijf stond niet op zich. Ik was als ondernemer gegroeid en was ook mezelf daar een beetje in kwijt geraakt. Het was dus niet een kwestie van ‘alleen maar’ een nieuwe branding. Nee, ik moest mezelf opnieuw uitvinden.

Naast Anita had ik ook een styling specialist ingehuurd en heb ik een nieuwe fotoshoot laten maken en daardoor kwam de nieuwe Irma van der Linden tevoorschijn.

Anita heeft mij in dit proces steeds bij gestaan. Uiteindelijk voelde zij nog eerder dan ikzelf aan wat bij mij past en wat ik wil uitstralen naar mijn doelgroep. Het ontwerp voor mijn nieuwe logo was een schot in de roos en vanaf dat moment was het creëren van mijn nieuwe website en branding een feest met een geweldig resultaat. Ook de ontwerpen voor e-books en social media uitingen zijn briljant en zal ik met veel plezier in gaan zetten. De professionaliteit, de creativiteit en de inzet van Anita zijn van een ongekend hoog niveau en ik ben heel dankbaar dat zij mij geholpen heeft bij mijn rebranding en herpositionering.

www.irmavanderlinden.nl 

Maaike Sauerborn
Eigenaar Youfacilitate

Persoonlijk, kritisch en proactief denkt Anita mee over o.a. de positionering, de bruikbaarheid en digitale toepasbaarheid.

“Ons bedrijf heeft zich na de start in 2017 zo ontwikkeld dat we eind 2019 echt toe waren aan een digitale herpositionering. Onze dienstverlening, onze trainingen en events en ons nieuwe team in een helder, overzichtelijk en professioneel nieuw jasje. Een passende huisstijl die onze ontwikkelde identiteit weerspiegelt. Zeg maar gerust een totale rebranding! Anita is al vanaf het prille begin in 2017 betrokken bij alles wat digitaal nodig is om ons merk neer te zetten. Ze bouwde destijds ook onze website en academiesite. En meer dan vanzelfsprekend dat Anita onze rebranding nu ook weer op zich nam. Persoonlijk, kritisch en proactief meedenkend, zoals ik dat graag heb, denkt Anita mee over o.a. de positionering, de bruikbaarheid en digitale toepasbaarheid.
Een vernieuwde website die ons helemaal kenmerkt! Ik ben vet trots op het resultaat.

www.youfacilitate.nl 
www.youfacilitateacademy.nl 

Mireille Beumer
Facilitator, Senior Consultant, Ingenieur en Sportvrouw
Ik weet 500% zeker dat ik de juiste keuze met Anita gemaakt. Het is gewoon raak. In 1 keer.

 

“In zee gaan met een nieuw iemand is altijd enorm spannend. Ook omdat ik meer dan een webbouwer zocht. Ik wilde iemand die mijn ideeën en wensen in een ontwerp vertaalt, met de juiste kleuren, positie van foto’s, lettertype en nog veel meer. En dan heb ik het inrichten van de achterliggende techniek (opvolgmails, emailmarketing systeem, bedankpagina’s etc) nog niet eens genoemd. Want dat moest ook gebeuren.
Nu mijn website en gratis digitale Faciliteer Guide (10 spelregels over faciliteren aan de hand van sportactiviteiten uitgelegd), die 100% in het plaatje past, zijn opgeleverd en alle achterliggende techniek is ingericht, weet ik 500% zeker dat ik de juiste keuze met Anita gemaakt. Het is gewoon raak. In 1 keer. Ze heeft geen enkele keer de plank misgeslagen. Anita heeft mijn concept volledig begrepen en dit prachtig vertaald in een ontwerp, dat helemaal bij mij past.
Op de eerste dag dat de website live ging, kreeg ik alleen maar reacties met de tekst: Stoer, mooi gemaakt, past helemaal bij jou, helemaal Mireille. Dank je wel, Anita!”

www.mireillebeumer.nl 

Maaike Sauerborn & Pepijn Nicolas
Youfacilitate | Slimmer Samenwerken

Een professionele vrouw die (samen met haar team) onze organisatie opbouwend kritisch versterkt en professionaliseert!

2017:
Hoe creëren we impact? Hoe dragen we onze vakkennis aan iedereen die goede samenwerking wil bevorderen? Hoe doe je dit online? En voor dat laatste daar hadden wij echt een vakspecialist voor nodig. Anita is zo’n topper! Een professionele vrouw met een warme persoonlijkheid en voldoende humor! Opbouwend kritisch versterkt en professionaliseert zij (en haar team) onze organisatie! Een duizendpoot die ons inspireert, (strategisch) adviseert, steunt, snel weet te schakelen en voor ons alles online realiseert. Van het bouwen van onze website en online academy met al haar bewerkte video’s en digitale werkboeken, het inrichten van automatische mailings en marketingfunnels, het organiseren van webinars, groepscalls, het inrichten van online intervisiegroepen en verzorgen van promotie/advertentiecampagnes tot het realiseren van social media content. Full service!

Dankzij haar steun en inzet staat onze online business en bieden wij onze training in een blended vorm aan: een combinatie van live trainingen en e-learning. En het belangrijkste: onze deelnemers zijn razend enthousiast!

www.youfacilitate.nl 
www.youfacilitateacademy.nl 

Sophia van Sorgen
Therapeut, trainer, voedingsdeskundige, meditatie- en ademhalingsexpert. Auteur van het boek ‘Sophia, een verhaal over vallen en opstaan en jezelf vinden tusen chemo en kurkuma’

“De samenwerking met Anita is een van de beste dingen die me is overkomen sinds ik besloten heb mijn Mentorship Program om te zetten in een combinatie van 1-op-1 coaching en aanvullend een online programma en dit in een online academy aan te bieden.

Werken met Anita is een absoluut genot, ze is slim, snel, proactief en komt met geweldige ideeën en oplossingen. Omdat Anita net als ik snel schakelt, is het samenwerken zo gemakkelijk. Ze snapt de manier waarop ik mijn programma’s en bedrijf aan het bouwen ben en ze denkt voortdurend met je mee. Ik ben zelf nogal een pietje precies in hoe ik mijn huisstijl en tone of voice wil uitdragen. Anita weet dat iedere keer weer feilloos neer te zetten in alles dat ze voor me maakt. Dat maakt dat de samenwerking zo fijn is. Als ik iets bij Anita neerleg, dan weet ik, dat ik erop kan vertrouwen dat het helemaal goed komt. Dat geeft heel veel rust en het zorgt ervoor dat ik me kan focussen op mijn eigen werk. Daarnaast is Anita ook gewoon een ontzettend fijn, mooi en puur mens, waar je onwijs mee kan lachen.

www.academy.sophiavansorgen.com 

Claire van den Heuvel
Truecolor writer, Heartfelt speaker en Clairity coach.
Auteur van de succesvolle Easy Peasy kook- & eetgedragboeken voor ouders Eigenaar Easy Peasy Academy (online programma’s voor vrouwen die zichzelf, hun gezin én hun business zo gezond mogelijk willen voeden)

“Voor het opzetten en inrichten van mijn eerste online academie, Easy Peasy Academy en bijkomende zaken, zoals het online betalen en factureren, kon ik wel wat technische ondersteuning gebruiken. Ik ben namelijk iemand die zelf een heel helder beeld heeft van hoe dingen eruit moeten komen te zien, welke vorm, welke stijl, welke inhoud. Ik doe iets goed of ik doe het niet. Anita helpt me daar fantastisch mee. Ze zorgt dat de basis staat van waaruit ik weer verder kan. En ze denkt mee over dingen die misschien net iets makkelijker of efficiënter kunnen dan hoe ik ze had bedacht, regelt dat de juiste online lessen op de juiste tijd toegankelijk zijn voor alle deelnemers en neemt ook de alle betalingen en registraties uit handen. Perfect dus! En sinds kort staat ook mijn tweede online academie, de Clairity Academy!

www.clairity.academy 
www.easypeasyacademy.nl 

Danielle van den Stoom
Crystal Energy Healer

Anita’s expertise en begeleiding tijdens deze transitie is voor mij van onschatbare waarde geweest.

Verandering is spannend en leuk maar ook wel een beetje eng. Zeker als het om een grote verandering gaat als het volledig opnieuw neerzetten van jezelf, je bedrijf en je brand. Toen ik eindelijk “out of the closet” durfde te komen met mijn helende vermogens en het tijd werd om mijn overstap van Ayurveda naar Crystal healing wereldkundig te maken, wist ik dat ik bij Anita in hele goede handen was. Er komt zoveel kijken bij rebranding, dingen waar je zelf niet altijd bij stil staat. Maar Anita denkt pro-actief met je mee, wijst je erop al je dreigt steken te laten vallen en ondersteunt je stap voor stap in het hele proces. Dat allemaal met engelengeduld, duidelijke communicatie en, in mijn geval, in recordtijd. Ik ben megatrots op mijn nieuwe brand en de bijbehorende tweetalige website. Een monsterklus die nu, met klanten in onder andere Amerika, Dubai en Nicaragua dubbel en dwars zijn vruchten af begint te werpen. Anita’s expertise en begeleiding tijdens deze transitie is voor mij van onschatbare waarde geweest. Mede dankzij haar “I can now conquer the World!”

www.crystalenergyhealer.nl 

Annelies Voulon
Trainer/opleider, systemisch coach, familieopsteller en oprichter van Werkplaats voor Verdieping

“Anita ondersteunt mij op het gebied van online ondernemen in de breedste zin van het woord. Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Anita is dat zij pro-actief is, breed inzetbaar is en snel en doeltreffend haar werk doet. Anita heeft o.a. mijn online Academie voor Verdieping ingericht en alle automatisering daar omheen. Ze regelt ook alle technische zaken voor de deelnemers aan mijn opleidingen. Ik zou niet meer zonder haar willen!”

www.academievoorverdieping.nl 

Rachel Levi
Huis van Verbeelding
2017:
Anita is mijn DROOMVERSNELLER!. Ik bruis van ideeën, maar het idee om mijn tijd te investeren in techniek houdt me tegen. Na een aantal vruchteloze avonden worstelen met een WordPress pagina, die toch niet werd waar ik op hoopte, besloot ik even rond te bellen. Met Anita had ik meteen een klik. In ons eerste skypegesprek hielp ze me al 5 stappen op weg. Dit vond ik zo waardevol, dat ik wist: Anita gaat me lucht geven. Of liever gezegd tijd. Tijd om die dingen te doen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg, en die mijn klanten verder helpen. De beste investering die ik tot nu toe heb gedaan. Want: van een idee tot gerealiseerde droom in 3 maanden tijd had ik nooit voor mogelijk gehouden: ik heb nu mijn eigen academie met maar liefst 3 online trainingen en een online jaarprogramma! Sindsdien heeft ze ook mijn personal branding website gebouwd en de website van Huis van Verbeelding in een nieuw jasje gestoken, heeft ze een aantal salespagina’s gemaakt voor diverse events die ik organiseerde en recentelijk heeft ze de website gebouwd voor mijn zakelijke werkfestival Chaos in de Orde.

Danielle Spenner
Kernkracht Spiegelcoach

“Met Anita samenwerken is heerlijk! Na ons kennismakingsgesprek in 2016 zei mijn gevoel dat ik met haar het avontuur moest aangaan en ik heb nooit een moment spijt gehad. Anita houdt net als ik van korte lijnen en snel schakelen. Ze voelt precies aan hoe ik “onderneem”, zelfs met mijn ad hoc vragen of “opdrachten” weet ze altijd raad. Dat ze mij zo goed aanvoelt zie je in alles terug, in de samenwerking maar ook in de eindresultaten. Er hoeft niet 100x iets over en weer, ze voelt precies wat ik nodig heb. Zelf vind ik dat heel prettig omdat ik daardoor in rust en in vertrouwen veel uit handen kan geven. Iets wat ik jaren geleden echt niet makkelijk vond. Anita heeft mijn hele academiesite gebouwd en ingericht en diverse salespagina’s gebouwd (Van Slachtoffer naar inspiratorBoost your summer, boost your life en de opleiding Systemisch en Energetisch werken met honden), mijn website inclusief e-books en videoseries met daarbij de technische inrichten en werkelijk alles is geautomatiseerd. Een verademing voor mij! Door Anita hou ik meer tijd over om te doen wat ik het liefste doe… Samen met mijn honden vrouwen begeleiden op weg naar hun innerlijke kernkracht!”

“Vandaag precies een jaar geleden ging ik op zoek naar een VA, maar ik vond veel meer dan dat. Ik vond Anita!!! Anita is niet alleen fantastisch in haar vak, maar ze voelt ook feilloos aan wat ik nodig heb, waar ik heen wil en hoort wat ik niet zeg haha. Heerlijk om met haar samen te werken.
Lieverd, samen zijn we nog lang niet klaar met prachtige dingen creëren

  

Astrid Davidzon
Auteur P.R.I.M.A. is Perfect (in 5 stappen je perfectionisme loslaten)
Hypnotherapeut en NLP Master Practitioner

“Anita heeft mij een heerlijke zet in de goeie richting gegeven om te beginnen met het geven van webinars. Daardoor zat ik daar vanaf de eerste keer vol vertrouwen voor de camera, omdat ik me alleen maar hoefde te focussen op de inhoud. Anita zorgde ervoor dat de rest als een zonnetje liep. Verder kan ik haar echt van alles vragen. Ze heeft me geholpen met de techniek van mijn online academie voor mijn programma PRIMA is Perfect. Ervoor gezorgd dat ik soepel kan overstappen van het ene naar het andere mailsysteem (van Mailchimp naar Autorespond, zodat nu ook alle betalingen en facturering online plaatsvinden), regelt ze alles dat te maken heeft met techniek, maar ook met de online betalingen en facturatie, heeft ze mijn inmiddels verouderde academie die met Poppyz was gebouwd opnieuw gebouwd met een nieuw jasje en een nieuw membership systeem en als ik ergens tegenaan loop dan reageert ze altijd super snel: Voor ik een vraag stel heeft zij hem bij wijze van spreken al beantwoord of het issue opgelost. Heerlijk gevoel om op zo’n topper te kunnen bouwen!”

Sabine van Dijk
Chakra Business coach, NLP trainer, Holistisch therapeut  en Sjamaan

“De samenwerking met Anita is top, ik ben heel blij met haar. Ze helpt mij eigenlijk met alles: mijn website, salespagina’s, diverse weggevers en nieuwsbrieven. Ze heeft de academiesite ingericht waarop ik mijn online trainingen “Volledig in Balans met de 7 Chakra’s” en “Werken met de Helende Lichtkleurtjes” aanbied.
Eigenlijk regelt ze alles dat met techniek en online ondernemen te maken heeft.
Ze denkt mee waar nodig is. Als ik nieuwe ideeën heb, dan stuur ik dat naar haar en samen komen we tot een mooi eindproduct. Ze structureert en ordent. Het geeft mij veel rust en vertrouwen. Ik ben super dankbaar voor onze samenwerking en blij dat ik die stap heb gezet om al deze zaken aan haar over te laten.”

Enith van Tongeren
Portret in Bedrijf – Zakelijke fotografie en video

“Op zich loopt mijn bedrijf al prima, maar ik was ontzettend veel tijd kwijt met het maken van op maat gemaakte offertes, het inplannen van afspraken voor intakes en foto- en videoshoots en alle administratie daar omheen. Anita heeft mij geholpen om dat hele proces te automatiseren. Ze heeft voor mijn aanbod een paar prachtige, praktische salespagina’s gemaakt, zijn er online intakeformulieren gemaakt waardoor ik direct over alle informatie beschik om een op maat gemaakte offerte te maken en werk ik tegenwoordig met een online tool waardoor mensen zelf verschillende soorten afspraken in mijn agenda kunnen inplannen. Alles dat te automatiseren viel is dus nu geautomatiseerd. Daarnaast wordt er nu ook content bedacht voor mijn social media en blogs en wordt ook de publicatie hiervan verzorgd. Niet alleen ben ik dus veel meer online zichtbaar, maar door dit alles heb ik ook ontzettend veel ruimte gekregen om me bezig te houden waarvoor ik mijn energie het hardst nodig heb; acquisitie en fotograferen. Dit is voor mij echt een redding geweest. Anita denkt heel gericht mee. Je merkt dat ze inzichtelijk meedenkt en houdt van creëren. Ze laat je absoluut aan het woord om hetgeen waar je mee zit te uiten maar komt snel to the point waardoor de oplossing snel in zicht is. Dit ervaar ik als heel prettig en geeft heel veel rust.”

Martha Rijkmans
Coach na borstkanker – Leven & Zo

Jarenlang had ik een traditionele therapiepraktijk. Toen ik eind 2017 besloot om met mijn nieuwe coachpraktijk Leven & Zo ook online te gaan werken, had ik geen notie van wat daar allemaal bij komt kijken. Anita was (en is) mijn reddende engel. Binnen no time draaide alles. Zij richtte Autorespond in, maakte een prachtige online academie, een gratis minicursus, een e-book, een gratis videoserie én mijn online programma. Alles met dezelfde uitingen en dus eenheid in het geheel. 
Het is heerlijk om met Anita samen te werken. Ze is deskundig, slim, creatief en kan heel goed invoelen wat je precies wilt. Zelfs als je dat zelf nog niet helemaal helder hebt. Bij mij kwam daar een ontwerp uit, dat precies dat uitstraalde wat ik bedoelde.
De samenwerking met Anita ‘ontzorgt’ mij en geeft mij de ruimte en de rust om mij te focussen op de inhoud. Ik kan de rest overlaten aan Anita en erop vertrouwen dat het goed komt. Daarnaast is Anita een heerlijk mens, eerlijk en direct, met gevoel voor humor en een groot warm hart.

TRANSFORMEER JOUW BRANDING VAN GEMIDDELD NAAR ICONISCH

Je jas is verouderd en het is tijd voor een nieuwe.