Werkwijze

Voor iedereen is de behoefte anders. Mogelijk heb je al stappen in de ontwikkeling van je online onderneming gezet.
Mogelijk sta je nog aan het begin. Om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij alle stappen in het realisatieproces naar een succesvolle onderneming heb ik verschillende samenwerkingsvormen: structureel of op projectbasis. Hieronder lees je er meer over.

Als online ondernemer werk ik op afstand met mijn klanten. We hebben regelmatig contact via skype en daarnaast verloopt veel communicatie per mail. Indien gewenst kunnen we ook VIP/samenwerk(mid)dagen inplannen zodat we offline en face to face je plannen kunnen vormgeven en uitwerken.

 

Structurele samenwerking

Ik werk met abonnementen, strippenkaarten en losse uren, afhankelijk van jouw wensen en situatie. 
Neem hierover gerust contact 
met me op en ik vertel je er meer over.

We gaan samen aan de slag met de ontwikkeling en technische realisatie van je online onderneming.
Bij deze samenwerkingsvorm ga ik er vanuit dat we samen groei van je onderneming zullen realiseren, waardoor ook onze samenwerking evolueert en continueert. 

Projectmatige samenwerking

Creëren van je gratis aanbod

 

Creëren van je betaalde aanbod

 

Het is mogelijk dat we beginnen met pakket Start Up A en dat we eindigen bij pakket Professional C, omdat we telkens een stap zetten in de ontwikkeling van jouw online onderneming.

Voel je nu al dat je het hele proces door mij wil laten realiseren en/of wil je een structurele samenwerking met mij aangaan zoals ik dat met de meeste klanten inmiddels heb? In dat geval is het wellicht handiger en goedkoper om te kiezen voor een abonnement.

VIP DAG

Tijdens deze exclusieve 1-op-1 dag staat jouw bedrijf centraal en gaan we samen kijken naar de huidige situatie van je onderneming. We kijken naar de wensen die je hebt en maken een plan wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Hoe je je aanbod in een online vorm kunt gaan aanbieden. En gaan we een plan maken hoe dat dan ook praktisch gerealiseerd kan worden. Na deze intensieve, productieve dag ga jij naar huis met een concreet, uitgewerkt plan dat direct kan worden uitgevoerd.

Heb je interesse in deze VIP-dag? Neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over.

Heb jij afwijkende wensen, maar wil je graag met mij werken?

Wijken jouw wensen af van wat hierboven benoemd staat, maar zie je wat jij wil wel bij de diensten die ik aanbied?
Dan gaan we kijken naar jouw specifieke behoeftes en maken we op basis daarvan een plan.

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!

Empowering people to create an online business

 

Online ondernemen zonder zorgen!