Podcast #2 Wie is Anita achter de schermen?

Iedereen heeft een verhaal. Een story. Een reis die je hebt afgelegd met pieken en dalen, die je gevormd hebben en je hebben gemaakt tot wie je nu bent. Met daarin hoogtepunten maar ook dieptepunten. Gisteren zag ik deze quote op social media voorbij komen:

“One day you will tell your story about how you overcame what you went through and it will be someone elses survival guide”.

In episode 2 van mijn podcast neem ik je graag mee in de reis die ik zelf tot nu toe heb afgelegd. Een kijkje achter de schermen over wie Anita eigenlijk is. Wat mij heeft gevormd en waarom ik het werk doe dat ik doe. Hoe ik erin slaagde om binnen een jaar een succesvol bedrijf op te zetten waarbij ik ook mijn eerste teamleden inhuurde en ik vertel waarom mijn expertise zo uniek is. En wie weet, misschien kan ik jou daarmee ook inspireren.

Je kunt de aflevering hieronder beluisteren of rechtstreeks op Spotify of Soundcloud.

de professionele uitstraling die past bij de professional die jij inmiddels bent